Başkan Koştu'dan kültür sanat etkinliklerine davet

Başkan Koştu'dan kültür sanat etkinliklerine davet

Bergama Belediyesi, ekim ayında da Bergamalıları kültür sanat etkinlikleriyle buluşturuyor. Belediye Başkanı Hakan Koştu, tüm sanatseverleri etkinliklere katılmaya davet etti.

MEDYA EGE - Bergama Belediye Başkanı Hakan Koştu, tüm sanatseverleri ekim ayında Bergama Kültür Merkezi'nde düzenlenecek olan kültür sanat etkinliklerine davet etti.

Sosyal medya hesabından, Bergama Belediyesi Kültür Merkezi etkinlik takvimini paylaşan Başkan Koştu; "BerKM’de Perdeler Açılıyor. Bergama’yı Ekim ayında da kültür sanat etkinlikleriyle buluşturuyor her yaşa özel programlar hazırlıyoruz. Çocuklarımız, büyüklerimiz ve Cumhuriyetimizin 100. yılı etkinliklerinin olacağı Ekim ayında, Bergama Kültür Merkezi’mize tüm sanatseverleri bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Programa göre; 11 Ekim çarşamba günü 12 yaş ve üzeri vatandaşlara yönelik tiyatro, 6 Ekim cuma, 21 Ekim cumartesi ve 31 Ekim salı günlerinde ise 6 yaş ve üzeri çocuklara yönelik çocuk tiyatroları gerçekleştirilecek. Ayrıca Cumhuriyetin 100.yılı dolayısıyla 24 - 29 Ekim tarihleri arasında konser ve tiyatro etkinliklerine yer verilecek.

f7auig-xgaa1ikn.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.