Başkan Mustafa Kayalar: İstiklal Marşımızın 101. yılı kutlu olsun

Başkan Mustafa Kayalar: İstiklal Marşımızın 101. yılı kutlu olsun

Menderes Kaymakamlığı tarafından düzenlenen 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinliğine katılan Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, "Gururla seslendirdiğimiz İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı kutlu olsun."

Nilda Altın- Menderes Belediye Başkanı Mustafa Kayalar, 12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Menderes Kaymakamlığı tarafından düzenlenen etkinliğe katıldı. Etkinlikte miniklerin şiir dinletileri ve tiyatro gösterileri, duygu dolu anlara sahne oldu.

fnjp12axmai-4jf.jpg

Sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin paylaşımında "Bağımsızlığımızın simgesi olan ve her seferinde saygıyla, gururla seslendirdiğimiz İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı kutlu olsun." ifadelerine yer veren Başkan Kayalar, "Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u ve vatanın her bir karış toprağı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, saygı ve minnetle anıyorum." ifadelerini kullandı.

fnjp1unxiaijjv1.jpg

Paylaşımında Mehmet Akif Ersoy'un “Allah bu millete bir daha İstiklal Marşı yazdırmasın!” sözlerine yer veren Başkan Kayalar, "İlçe Kaymakamlığımız tarafından “12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü” kapsamında düzenlenen etkinliğe katıldık. Bağımsızlığımızın simgesi olan ve her seferinde saygıyla, gururla seslendirdiğimiz İstiklal Marşımızın kabulünün 101. yılı kutlu olsun. Başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, İstiklal Marşımızın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u ve vatanın her bir karış toprağı için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi, saygı ve minnetle anıyorum." dedi.

fnjp2cqxiauy3lf.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.