Başkan Okuroğlu: Bölgemizde üretim ve üreticiyi kalkındıracağız!

Başkan Okuroğlu: Bölgemizde üretim ve üreticiyi kalkındıracağız!

Tire Belediye Başkanı, Bayındır Belediyesi tarafından gerçekleştiren 25. Bayındır Çiçek Festivali'ne katıldı. Başkan Okuroğlu, “Bölgemizde üretim ve üreticiyi kalkındıracağız!” dedi.

MEDYA EGE – Tire Belediye Başkanı Hayati Okuroğlu, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay ile birlikte 25.Bayındır Çiçek Festivali’ne katıldı. Festivale ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Okuroğlu, “25. Bayındır Çiçek Festivali'nin açılışını İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cemil Tugay ve Bayındır Belediye Başkanımız Sayın Davut Sakarsu ile birlikte gerçekleştirdik. Bölgemizde üretimi ve üreticiyi kalkındırmayı hedefleyen tüm faaliyetlerin yanında ve destekçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

1-001.jpeg

Okuroğlu, ardından Kurtuluş Ortaokulu öğrenci ve öğretmenlerini makamında ağırladı. Ziyarete ilişkin paylaşımda bulunan Okuroğlu, “Mezunu olmaktan gurur duyduğum okulum Kurtuluş Ortaokulu'ndan idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz ziyaretime geldiler. Öğrencilerimizin röportaj için hazırladıkları sorularını yanıtladım. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

k.jpeg

Başkan Okuroğlu, Tire Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gece gündüz demeden ‘Temiz bir Tire’ için çalıştığını belirterek, Gençlik Caddesi'nde bordür ve yenileme çalışmalarıyla ilgili paylaşımda bulundu. Okuroğlu paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz Gençlik Caddesi'nde bordür ve yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Ulaşım konforu ve araçların park edebileceği ceplerin (banket) çalışmaları ve çevre düzenlemesiyle cadde modern bir hale geliyor.”

3-001.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.