Başkan Önal'dan ilk mesaj: Kaybeden yok kazanan Bayraklı!

Başkan Önal'dan ilk mesaj: Kaybeden yok kazanan Bayraklı!

CHP Bayraklı adayı İrfan Önal, 31 Mart yerel seçimlerinde yüzde 47’lik oy alarak Bayraklı Belediye Başkanı seçildi. Başkan Önal, SKM önünde toplanan kalabalığa seslenerek, kaybedenin olmadığı kazananın Bayraklı olduğu vurgusunu yaptı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde kesin olmayan sonuçlarına göre yüzde 47,01 oy alan Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilen İrfan Önal, yeni belediye başkanı oldu.

Seçim Koordinasyon Merkezi önünde toplanan kalabalığa seslenen İrfan Önal, “Anlatamadıklarımız, eksiklerimiz var diye düşünüyordum ama Bayraklı farkındaymış. Her bir sözün, anlattığımız her bir projenin hesabını yaptık. Yapamayacağımız, tutamayacağımız hiçbir sözü vermedik. Anlattıklarımız daha yapacaklarımız kadar değil ama yarın sizlere mahcup olmamam noktasında hiçbir sözün umuduyla oynamayacağız. Hiçbirimizin duygusuyla oynamayacağız. Ne mutlu bize ki, 15 yıldır yönettiğimiz bu kenti, 5 yıl daha da yönetme onurunu kazandık. Bu bir kutlama değil, sonuçlar kesinleşince bizler var gücümüzle Bayraklı’ya hizmet etmeye devam edeceğiz. Biz 15 yıldır bu kentin refahını, bu kentin yeşilini, bu kentin doğasını başta çocuklarımız olmak üzere bütün yurttaşlarımız için koruyan insanlarız. Ama gelin görün ki anlatmakta, reklamını yapmak da eksik kaldığımızı da gördük. Birçok eksiklik bizden kaynaklı olmasa da birçok eksikliğin sebebi olarak bizleri gösterdiler. Yollarımızla ilgili eksiklerimiz olduğunu biliyoruz, birçok çalışma yapmamızın aslında bizden kaynaklı olmadığın yeterince Bayraklı’mıza anlatamadığımızı düşünüyorum. Cumhuriyetçi Bayraklılarımız hepsinin farkındaymış. Biz eksik kaldığımız noktaların çok daha ötesinde hizmetlerimizin olduğunu yeterince anlatmamıştık, ama bütün Bayraklı, komşularımız, hemşehrilerimiz hepsinin farkındaymış. Asli görevimiz olmayan onlarca hizmeti taşıdığımız Cumhuriyet değerleri doğrultusunda bütün Bayraklı yurttaşlarımıza söz veriyorum. Bundan sonra da sizlere sözüm olsun, bütün hizmetlerin üstünde taşıdığımız Cumhuriyet değerleriyle bu hizmetleri artırarak, hizmet etmeye devam edeceğiz. Çünkü biz Cumhuriyet değerlerini taşıyan, Cumhuriyet Halk Partilileriz” diye konuştu.

buyuk-image00010.jpeg

EŞİT HİZMET VURGUSU

Eşit hizmet vurgusu yapan Önal,” Biz taşıdığımız değerleri bilerek bundan sonra her bir adımı da ona göre atacağız. Bize oy veren de vermeyen de bizim için eşittir. Hizmet noktasında hiç kimseyi diğerinden ayırmayacağız. Hizmetlerimiz bütün Bayraklılı yurttaşlarımıza eşit bir şekilde gidecek. Biz üç, beş kişi için hizmetlerde bulunmayacağız. Bütün Bayraklı’mızdaki yurttaşlarımız için, bütün gelecek çocuklarımız, torunlarımızın gelecek haklarını koruyarak Bayraklı’mıza eşit hizmet vermeye devam edeceğiz. Sizlere sözüm olsun, Bayraklı’da yetimin fakirin fukaranın hakkını önceleyeceğimin sözünü veriyorum” diye konuştu.

buyuk-image00024.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.