Başkan Önal'dan yoğun mesai

Başkan Önal'dan yoğun mesai

Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, güne belediyenin yoga kursiyerleriyle ve çocuklarla bir araya gelerek başladı. Daha sonra makamına geçen Başkan Önal, ziyaretleri kabul etti.

MEDYA EGE - Çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, belediyenin yoga kursiyerleri tarafından düzenlenen kahvaltı etkinliğinde kursiyerlerle bir araya geldi. Etkinlikte kadın kusiyerler ile sohbet eden, sorun ve ihtiyaçları dinleyen Önal, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirerek hoş sohbetleri için herkese teşekkür etti.

gnd718yw4aeetmj.jpg

Başkan Önal'ın ikinci durağı, Cengizhan Mahallesi'nde bulunan İzmir Büyükşehir Belediyesi Masal Evi oldu. Burada çocuklarla eğlenceli vakit geçiren Önal, sosyal medya hesabından ziyaretlerine ilişkin yaptığı paylaşımına, "Belediyemiz yoga kursiyerleri ile özenle hazırladıkları kahvaltıda buluştuk, hoş sohbetleri ve ikramları için teşekkür ederim. Devamında Cengizhan Mahallemizde bulunan çocuklarımızın sosyo-kültürel gelişimini hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi Masal Evi’ne ziyarette bulunarak çocuklarımızın gülümsemesine ortak olduk" notunu düştü.

gnd71-uxeaamwuf.jpg

Daha sonra makamına geçerek ziyaretleri kabul eden Önal; Alaşehirliler Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Adem Karcı, Erzurum Tortumlular Derneği Ekrem Petek, İzmir Minibüsçüler Odası Başkanı Mehmet Kayışdikici, Kars Sarıkamış Aşağısallıpınar Köyü Derneği Başkanı Fahrettin Dağdevir, Kars Sarıkamış Köroğlu Köyü Derneği Asım Arslan, LÖSEV Halkla İlişkiler Koordinatörü Gamze Berçin, Oltulular Dernek Başkanı Eyüp Macit, Turan Bilimleri Çepni Derneği Başkanı Derya Yıldırım, Türkiye Radyo Amatörleri (TRAC) Derneği ve yönetimlerini ağırladı.

gnedxw6wcaewyvf.jpg

gnedxutwqaaroz7.jpg

gnedj-5xkaeh2ns.jpg

gnedj-4woaaucmk.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.