Başkan Oran: Sürdürülebilir bir geleceği çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz

Başkan Oran: Sürdürülebilir bir geleceği çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz

Çeşme Belediyesi hem plastik atık kullanımını azaltıp hem de çocukların yüzünü güldüren uygulamayı bu yaz da hayata geçirdi. Belediye Başkanı M. Ekrem Oran konuya ilişkin, "Sürdürülebilir bir geleceği ancak çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz" dedi.

Sürdürülebilir proje alanında ilklere imza atan Çeşme Belediyesi plastik atık kullanımını azaltmak için geçen yıl hayata geçirdiği projeyi yeniden başlattı. 200 adet geri dönüşüm malzemesini (cam/pet şişe, metal içecek kutusunu Çeşme Belediyesi Alaçatı Ek Hizmet Binası'na getiren 5-15 yaş arasındaki çocuklara, 1 ebeveynleriyle birlikte Aqua Park’ta ücretsiz giriş bileti veriliyor. Ilıca Hotel’in destekleriyle hayata geçirilen kampanya ile çocuklar, hem geleceği güzelleştirip hem eğleniyor.

cesmede-atiklar-eglenceye-donusuyor5.jpg

200 ADET GERİ DÖNÜŞÜM MALZEMESİ GETİRENE 1 BİLET

Plastik atıksız kent olma yolunda ciddi adımlar atan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Sürdürülebilir bir geleceği ancak çevreye duyarlı nesillerle kurabiliriz. Geri dönüşümün önemini çocuklarımıza aktarmak için yaz aylarında eğlenceli bir kampanya yapıyoruz. 200 adet geri dönüşüm malzemesi getiren çocuklarımız ebeveynleriyle birlikte keyifli bir gün geçiriyor. Haydi çocuklar gelecek sizin ellerinizde güzelleşecek” diye konuştu.

cesmede-atiklar-eglenceye-donusuyor6.jpg

cesmede-atiklar-eglenceye-donusuyor1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.