Başkan Özkan aday adaylığını duyurdu: Şimdi yeni bir dönemi yaşama zamanı

Başkan Özkan aday adaylığını duyurdu: Şimdi yeni bir dönemi yaşama zamanı

Yerel seçimler için aday adaylık başvurusunu 27 Kasım Pazartesi günü gerçekleştirecek olan Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan,

31 Mart tarihinde gerçekleşecek yerel seçimler için Menderes Belediye Başkan V. Erkan Özkan Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday adaylığı başvurusunda bulunacak. 27 Kasım günü gerçekleşecek başvuru öncesi Özkan ilçe meydanında örgütle buluşacak. Örgüt buluşmasının ardından Özkan, CHP Menderes İlçe Başkanlığına giderek başvuru evraklarını ilçe başkanı Hakan Karakurt’a teslim edecek.

menderes.jpg

‘’ASIL ŞİMDİ BAŞLIYORUZ’’

Menderes’in geleceğine yönelik katkı sunmaya devam etmek istediğini belirten Menderes Belediye Başkanı Erkan Özkan, ‘’ Belediye başkanları, kenti temsil eden hem yönetici hem de liderlerdir. Seçimlerden önce bir partiyi temsil eder ama seçildikten sonra parti rozetini çıkarıp herkesin yöneticisi olarak görevlerini icra ederler. Ben de bulunduğum konum itibariyle bu anlayışla bugüne kadar görevimi icra ettim. Şimdi ise yeni bir dönemi yaşama zamanı. Menderes’imizin geleceğine katkı koymayı sürdürmek hedefiyle 31 Mart yerel seçimleri için partimizden aday adayı oluyorum. Güzel ilçemizin geleceği için daha güçlü, daha etkili ve daha verimli bir yönetim anlayışıyla yola devam etme zamanı. İşte bu yüzden diyoruz ki; ‘’Asıl Şimdi Başlıyoruz’’. 27 Kasım Pazartesi günü saat 13.00’da ilçe meydanımızda hemşehrilerimizle, örgütümüzle bir araya gelecek ve aday adaylığı başvurumuzu gerçekleştireceğiz. Bize inanan, güvenen, Menderes’in geleceğinde söz sahibi olmak isteyen herkesi pazartesi günü ilçe meydanımıza bekliyoruz. Güzel ilçemiz için çıktığımız bu yolculuk hayırlı, uğurlu olsun.

whatsapp-image-2023-11-23-at-16-22-41.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.