Başkan Özkan: Biliyoruz ki bir anne dünyayı değiştirebilir

Başkan Özkan: Biliyoruz ki bir anne dünyayı değiştirebilir

Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan, Anneler Günü nedeniyle belediyede çalışan annelere çiçek sürprizinde bulundu.

Menderes Belediyesi’nde çalışan anneler, Anneler Günü nedeniyle yapılan sürprizle unutulmadı. Menderes Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen programda geceden masalarına bırakılan çiçekleri sabah işe gören belediye çalışanı anneler çiçek sürpriziyle mutlu oldular. İlçede yer alan huzurevlerinde ki anneler ile şehit anneleri de Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özkan tarafından ziyaret edilecek.

whatsapp-image-2023-05-12-at-09-05-23-1.jpeg

ANNELERİMİZ EN DEĞERLİMİZ

Annelerin yerinin doldurulamayacağını ifade eden Özkan, ‘’ Anneler Günü kapsamında belediyede birlikte çalıştığımız ve anne olan çalışma arkadaşlarımıza bu özel gün vesilesiyle çiçek sürprizinde bulunduk. İlçemizde yer alan huzurevlerinde ki annelerimiz ve şehit annelerimizi de unutmadık, onlarla da bir araya geleceğiz. En değerli varlıklarımız olan annelerimiz için ne yapsak az. Menderes Belediyesi olarak her kesimin sesi olarak sürdürdüğümüz çalışmalarımızda önceliğimizi annelerimiz ve kadınlarımız için veriyoruz. Çünkü biliyoruz ki, bir anne dünyayı değiştirebilir. Bu vesileyle başta Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kıymetli annesi Zübeyde hanım başta olmak üzere tüm annelerimizin anneler gününü kutluyorum’’ diye konuştu.

whatsapp-image-2023-05-12-at-09-05-23-2.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.