Başkan Pehlivan: Büyük Zafer’in ruhuna yakışır bir kutlama yapacağız

Başkan Pehlivan: Büyük Zafer’in ruhuna yakışır bir kutlama yapacağız

Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan, Büyük Zafer’in ruhuna yakışır bir kutlama yapacaklarını dile getirerek tüm vatandaşları bu coşkulu kutlamaya ortak olmaya davet etti.

Menemen Belediyesi, ‘30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101’inci yıl dönümü nedeniyle iki günlük özel bir kutlama programı hazırladı. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün başkomutanlığında 1922'de Dumlupınar'da zaferle sonuçlanan Büyük Taarruz'un yıl dönümündeki programların ilk adresi Cumhuriyet Meydanı olacak. Sabah 09.30’da çelenk koyma töreniyle başlayacak program, Menemen Belediyesi Halk Oyunları’nın gösterisi ile devam edecek. Ardından da Atatürk Caddesi’ndeki tebrik ve geçit töreni düzenlenecek. Protokol geçit töreninin bitmesinin ardından Yıldız Tepe Şehitliğini ziyaret edecek.

aydin-pehlivan-3.jpg

YILDIZLAR SAHNE ALACAK

İki gün sürecek Zafer Bayramı programı kapsamında Menemen’de yıldız sanatçılar sahne alacak. 30 Ağustos çarşamba akşamı saat 20.00’da arabesk müziğin güçlü sesi Hakan Altun ve klarnetin usta ismi Hüsnü Şenlendirici sevenleri ile bir araya gelecek. Zaferin ikinci gün programı ise Koyundere’de devam edecek. Saat 20.00’da İkilem Grubu ve Ebru Yaşar en güzel şarkılarını meydanı dolduran vatandaşlarla birlikte söyleyecek.

aydin-pehlivan-2.jpg

PEHLİVAN’DAN DAVET VAR

Büyük Zafer’in ruhuna yakışır bir kutlama yapacaklarını dile getiren Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, “Şanlı tarihimiz, milletimizin kahramanlık destanları ile doludur. 30 Ağustos 1922 tarihi de, bir milletin var olma, bağımsızlığına kavuşma mücadelesinin zaferle taçlandığı günün adıdır. Bu yüzden 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlamak, sadece bir tarihi olayı anmak değil, aynı zamanda milletimizin bağımsızlık aşkını, azmini ve vatan sevgisini bir kez daha hatırlamak demektir. Bu kapsamda birlik ve beraberlik içerisinde, her yıl olduğu gibi bu yılda aynı gurur ve heyecanla törenlerimizi gerçekleştireceğiz. Büyük zaferimizin 101. yılında kıymetli hemşerilerimizle birlikte yapacağımız bu konserlerle bir arada olmak, sanatın ve müziğin eşsiz atmosferinden güç almak istiyoruz. Tüm hemşerilerimizi 30 Ağustos Cumhuriyet Meydanı'nda 31 Ağustos’ta Koyundere’de gerçekleştirilecek konserlerimize davet ediyorum. Gelin güzel vatanımızın 101’inci Zafer Bayramı’nı, geçmiş yıllarda olduğu gibi yine hep birlikte büyük bir coşkuyla kutlayalım. Bu duygu ve düşüncelerle Cumhuriyet’imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve silah arkadaşlarını saygı ve minnetle anıyor, Yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı şimdiden kutluyorum” dedi.

aydin-pehlivan-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.