Başkan Piriştina o haber üzerine harekete geçti

Başkan Piriştina o haber üzerine harekete geçti

Hakkında yapılan haberin ardından canlı yayınla duyurmuştu...

Hakkında yapılan "Gözaltına alındı" haberinin ardından sosyal medya aracılığıyla canlı yayın yapan ve bu iddiaları yalanlayan Buca Belediye Başkanı Piriştina, harekete geçti. Haberin yapılmasının üstünden kısa bir zaman sonra avukatlar aracılığıyla savcılığa suç duyurusunda bulunduğu öğrenilen Piriştina, olayı adli makamlara bildirdi.

Yaptığı canlı yayınla asılsız haberi yapanlar hakkında hesap soracağını da dile getiren Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, hemşehrilerine sağ duyulu olmaları çağrısında bulunmuştu.

Başkan piriştina ayrıca sosyal medya hesabından şu mesajı da yayınladı:

"Hemşehrilerimin Bilgisine..

Bugün bir internet portalında yayınlanan mesnetsiz, tamamen gerçek dışı iddiaların yer aldığı haber göstermektedir ki rakiplerimizi bir telaş almış. Aslında seçim sürecinde beklediğimiz hareketlerdi bunlar ama öyle görünüyor ki kaybetme telaşı süreci erkene çekmiş. Bu da bizim 4 yılda Buca'da ne kadar doğru işler yaptığımızı gösteriyor. Güneşi balçıkla sıvayarak siyaset yapma kültürü artık çok eskilerde kaldı. Benim endişem bizim modern kent kültürüyle yukarıya taşımaya çalıştığımız Bucamızın böylesine çirkin, seviyesiz bir noktaya çekilerek, seçim sürecinde yıpratılmasıdır. Belden aşağı vurarak siyasi ikbal elde etmeye çalışanlarla ADALETin önünde hesaplaşacağız. Başından sonuna yalana dolanmış bu haberi yapanları kınıyor, sizler için görevimizin başında hizmete devam diyoruz."

Öte yandan asılsız yapılan haberin yayından kaldırıldığı öğrenildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.