Başkan Şahin'den Güzelbahçe Belediyesi'ne tepki: Siz hangi kanuna göre burayı yıkıyorsunuz?

Başkan Şahin'den Güzelbahçe Belediyesi'ne tepki: Siz hangi kanuna göre burayı yıkıyorsunuz?

Güzelbahçe Belediyesi, yasal gerekçe sunmadan, Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin'in ortak olduğu La Viento Kafe'nin yıkımını gerçekleştirdi. Yetkililere 'Siz neye göre burayı yıkıyorsunuz?' diye soran Şahin, 'Biz bir kanun maddesi uydururuz' cevabını aldı.

MEDYA EGE - Güzelbahçe Belediyesi tarafından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Balçova İlçe Başkanı Fazıl Şahin'in de ortağı olduğu La Viento Kafe'nin yıkımı gerçekleştirildi. Güzelbahçe Belediyesi ve Belediye Başkanı Mustafa İnce'ye tepki gösteren Başkan Şahin, ekiplerin sabah saatlerinde kepçelerle gerçekleştirdiği yıkıma ilişkin yaptığı açıklamada, yıkımın herhangi bir yasal dayanağı olmadığını vurgulayarak şu ifadeleri kullandı:

"Güzelbahçe Belediyesi Yalı Mahallesi'ndeki kafenin ön tarafını ecrimisil olarak Milli Emlak'tan kiralamış olmamıza rağmen hiç bir tebligat olmaksızın, hiç bir komisyon ya da meclis kararı almaksızın bu sabah gelip yıkım gerçekleştirdi. Zabıta müdürü ve başkan yardımcısına; 'Siz neye göre burayı yıkıyorsunuz? Hangi kanun maddesine göre yıkacaksınız?' diye sorduğumda, 'Biz bir kanun maddesi uydururuz, sen merak etme' deyip yıkımı gerçekleştirdi."

whatsapp-image-2024-01-05-at-15-41-45.jpeg

whatsapp-image-2024-01-05-at-15-24-11.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.