Başkan Selçuk Balkan GOCAFEST'te yurttaşlarla buluştu

Başkan Selçuk Balkan GOCAFEST'te yurttaşlarla buluştu

Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, Bademler Mahallesi'nde düzenlenen GOCAFEST'e katılarak vatandaşlarla bir araya geldi.

MEDYA EGE - Urla Belediye Başkanı Selçuk Balkan, bu yıl Bademler Mahallesi'nde birincisi düzenlenen GOCAFEST'e katılarak yurttaşlarla buluştu. Bölge halkı tarafından yoğun ilgi gören etkinlikte Başkan Balkan, vatandaşların sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyerek çalışmalarına yönelik bilgilendirmelerde bulundu.

bademler-mahallesi-genclerimiz-tarafindan-duzenlenen-gocafeste-katilim-gosterdik-bu-yil-birincisi-duzenlenen-festivalimizi-onumuzdeki-senelerde-gelistirerek-devam-edecegiz-bu-guzel-etkinlik-icin-genclerimize-2.jpg

Festivalde düzenlenen etkinliklere katılan ve çocuklarla hatıra fotoğrafı çekilen Balkan, sosyal medya hesabından etkinliğe ilişkin yaptığı paylaşımda; festivalin önümüzdeki senelerde de geliştirilerek devam edeceğini vurgulayarak, "Bu güzel etkinlik için gençlerimize ve destekleri için Muhtarımız Sayın Alibey Şen'e teşekkür ederiz" ifadelerine yer verdi.

bademler-mahallesi-genclerimiz-tarafindan-duzenlenen-gocafeste-katilim-gosterdik-bu-yil-birincisi-duzenlenen-festivalimizi-onumuzdeki-senelerde-gelistirerek-devam-edecegiz-bu-guzel-etkinlik-icin-genclerimize-1.jpg

gldgyiawiaaxp4i.jpg

gldgyfwwoaawoob.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.