Başkan Selvitopu'dan bayraklı davet

Başkan Selvitopu'dan bayraklı davet

Cumhuriyetimizin 100. yılının çok sayıda etkinlikle kutlandığı Karabağlar'da Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Türk bayrakları dağıtarak, vatandaşları Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet etti.

Cumhuriyetimizin 100. yılı, Karabağlar'da çok sayıda etkinlikle ve coşkuyla kutlanmaya devam ediyor. Bu kapsamda Karabağlar Belediyesi Ana Hizmet Binası, Türk bayrakları, kırmızı beyaz balonlar ve 100. yıl afişleriyle süslendi. Mesai saatleri içinde de Cumhuriyet marşları çalındı. Vatandaşlar ve Karabağlar Belediyesi çalışanları “Cumhuriyet daima” görseli önünde fotoğraf çekilerek bu önemli yıldönümünü ölümsüzleştirdiler.

bayrak12.jpeg

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da vatandaşlara Türk bayrakları dağıtarak, onları Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına davet etti. Meclis üyelerinin yanı sıra Peker, Yunus Emre, Selvili ve İhsan Alyanak mahalle muhtarlarıyla birlikte vatandaşlara bayrak veren Başkan Selvitopu, “Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını hep birlikte karşılamak için tüm vatandaşlarımızı düzenlediğimiz etkinliklere katılmaya ve coşkuya ortak olmaya çağırıyorum” dedi.

bayrak11.jpeg

Karabağlar Belediyesi'nin 100. yıl kutlama programı kapsamında 28 Ekim Cumartesi günü geleneksel kortej ve konserle, 100. yıl coşkusu doruğa çıkacak. Fahrettin Altay Meydanı'nda Karabağlar Kaymakamlığı işbirliğiyle oluşturulacak kortej saat 19.00'u gösterdiğinde marşlar, Türk bayrakları, Atatürk posterleri eşliğinde 100. Yıl Uğur Mumcu Parkı'na yürüyecek. Parkta saat 20.00'de “Dolu Kadehi Ters Tut” konseri gerçekleştirilecek.

bayrak1.jpg

29 Ekim Pazar günü de Karafatma Parkı'nda saat 20.23'te havai fişek gösterisi olacak.

bayrak5.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.