Başkan Selvitopu’ndan “Hayır”lı işler ziyareti

Başkan Selvitopu’ndan “Hayır”lı işler ziyareti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, referandum çalışmalarının yanı sıra ilçede yapılan çalışmaları anlatmak için esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, referandum çalışmalarının yanı sıra ilçede yapılan çalışmaları anlatmak için esnaf ve vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor. Hıfzıssıhha bölgesi, Şehitler ve Metin Oktay mahallelerini dolaşan Başkan Selvitopu, esnaf ve halka “Hayır”lı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlar da Başkan’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, Karabağlar’a hizmetlerinden dolayı da Selvitopu’na teşekkür ettiler. Ziyaretlerde vatandaşlar ayrıca, taleplerini de Başkan’a iletme fırsatı buldular.  

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, mahalle sakinleri, mahalle muhtarlar ve belediye meclis üyesinin katıldığı ziyarette,  Hıfzıssıhha’da bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek bölgede yapılacak çalışmalar hakkında  bilgiler verdi. Vatandaşların isteklerini tek tek not alan Başkan Selvitopu ayrıca,  16 Nisan’da yapılacak olan referandum için de açıklamalarda bulundu.

Bu bir seçim değil

Vatandaş ve esnafla konuşurken referandumun bir seçim olmadığının özellikle altını çizen Selvitopu,   “Bu referandum ülkenin gidişiyle, yönetim şekliyle ilgili bir referandum. “Hayır” çıktığında sonuç belli. Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar görevlerine aynen devam edecek. Ancak “Evet” çıktığında ise insanların nasıl bir yönetim şekliyle karşılaşacakları belli değil” diye konuştu.

Bu ülkeye hep beraber sahip çıkacağız

Bu ülkenin zorluklarla baş etmesini her zaman bildiğini de hatırlatan Selvitopu, “Bu ülkeye hep beraber sahip çıkacağız.” mesajı verdi. 16 Nisan’ın Hayır’lara vesile olmasını da dileyen Selvitopu, “Evet diyenlere de sahip çıkacağız, onlar da bizim insanlarımız. Onlar adına biz Hayır’a sahip çıkmak durumundayız. Sonuçta bu ülke hepimizin. Umarız 16 Nisan Hayır’lara vesile olur. Hep beraber barış ve kardeşlik içinde yaşarız.” dileğinde bulundu. 

Vatandaşlar hizmetlerden memnun 

Bölgede bulunan tüm esnafı, kahveleri, taksi duraklarını dolaşarak hal hatır soran Başkan Selvitopu’nu karşısında gören vatandaşlar ise, bölgelerine yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan’a teşekkür ederken, yeni hizmetlere ilişkin de taleplerini ilettiler. Vatandaşlar özellikle 52/18 Sokak’ta  Nevvar-Salih İşgören Anadolu Lisesi’nden Hatay Caddesi’ne kadar devam eden yolun genişletilmesi, düzeltilmesi konusunda Başkan Selvitopu’ndan destek istediler. 

8 Mart kutlu olsun

Öte yandan, ziyaretler sırasında Başkan Selvitopu, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle kadınların da gününü kutladı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.