Başkan Soyer: Eşrefpaşa Hastanemiz, telefonunuzu bekliyor

Başkan Soyer: Eşrefpaşa Hastanemiz, telefonunuzu bekliyor

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmet Birimi hizmetine ilişkin bir açıklama yaptı.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi Evde Bakım Hizmet Birimi bir buçuk senede 18 bin hastayı evinde tedavi etti. 15 kişilik mobil, 40 kişilik saha ekibiyle ihtiyaç duyanlara yardım eline uzatan Eşrefpaşa Hastanesi’nin uzman ekipleri evlerde sadece yara bakımı ve pansuman yapmakla kalmıyor, kan tahlilinden reçeteye kadar her konuda bir sosyal güvence aramaksızın ücretsiz destek veriyor.

tunc-5.webp

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de sosyal medya hesabından yaptığı bir açıklama ile İzmirlilere seslenerek, hizmetten faydalanabileceklerine işaret etti.

Başkan Soyer, konuya ilişkin olarak şunları aktardı; "Türkiye'nin ilk belediye hastanesi Eşrefpaşa Hastanemiz, ücretsiz evde bakım hizmeti ile şifa olmak için telefonunuzu bekliyor. 15 kişilik mobil, 40 kişilik saha ekibimiz ile 30 ilçede aralıksız dertlere derman olmaya devam ediyoruz."

13072023-101722-2-001.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.