Başkan Soyer: Her bir hanemize destek olacağız

Başkan Soyer: Her bir hanemize destek olacağız

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Halkın Kasabı hakkında açıklama yaparak "Her bir hanemizin sağlığına da bütçesine de desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Halkın Kasabı'na ilişkin bir açıklama yaptı.

12032023-12538-0.jpg

Başkan Soyer açıklamasında "Halkın Kasabı ile vatandaşlarımıza uygun fiyatlı, sağlıklı ve güvenilir et ulaştırıyoruz. Krizlerin bizi umutsuzluğa sürüklemesine izin vermeyeceğiz. Halkın Kasabı gibi uygulamalarımızla her bir hanemizin sağlığına da bütçesine de desteğimizi sürdüreceğiz" dedi.

12032023-125338-0.jpg

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin halka sağlıklı, ucuz ve güvenilir gıda ulaştırmak için kentin farklı bölgelerinde açtığı Halkın Bakkalları, "Halkın Kasabı" reyonlarıyla yenilendi. Büyükşehir iştiraki İzTarım A.Ş.'nin kırsalda küçük üreticiye can suyu olan Ödemiş Et Entegre Tesisi'nde hazırlanan işlenmiş ve karkas et ürünleri, artan enflasyona karşı uygun fiyatla İzmirlilere sunuldu. Halkın Kasabı, şu anda Menemen Ulukent, Buca ESHOT Gediz Garajı, Karşıyaka Girne, Konak Kemeraltı Balıkçılar ve Gültepe, Bornova Doğanlar ve Erzene’de hizmet veriyor.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.