Başkan Soyer'den Tahtalı Barajına ilişkin açıklama

Başkan Soyer'den Tahtalı Barajına ilişkin açıklama

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Tahtalı Havzasındaki kaçak yapılarla ilgili "Lütfen hobi bahçesi ya da başka sıfatlarla size sunulan yerlerin yapı izni olup olmadığını kontrol edin" dedi.

MEDYA EGE - İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, sosyal medya hesabından Tahtalı Barajına ilişkin bir açıklama yaparak vatandaşları uyardı.

Başkan Soyer, açıklamasında "Sevgili hemşehrilerim, Tahtalı Havzası'nın etrafında konumlanan 250'ye yakın kaçak yapının yıkımını gerçekleştirdik. Lütfen hobi bahçesi ya da başka sıfatlarla size sunulan yerlerin yapı izni olup olmadığını kontrol edin" ifadelerine yer verdi.

09082023-10567-3-001.jpg

Öte yandan İzmir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Dairesi Başkanı Güzin Özbaş da konuya ilişkin olarak "Koruma kontrol çalışmaları kapsamında 218 adet yapının yıkımını gerçekleştirdik. Bu yıl da yine tespitler sonrasındaki yasal süreçler tamamlandıktan sonra 16 adetinin yıkımını gerçekleştirdik. Bu alanlardaki tüm kaçak yapıların kaldırılması şeklinde devam edecek" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.