Başkan Soylu muhtarlarla bir araya geldi

Başkan Soylu muhtarlarla bir araya geldi

Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, 19 Ekim Muhtarlar Günü’nde muhtarlarla bir araya geldi.

19 Ekim Muhtarlar Günü kapsamında Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, ilçesindeki 46 mahalle muhtarı ile öğle yemeğinde bir araya geldi. Özdere Sevgi Park’ta muhtarları ağırlayan Başkan Soylu, birlik ve beraberlik içerisinde Menderes için çalışmalarını sürdüreceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı’na teşekkür

Buluşmada konuşan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “  Öncelikle 19 Ekim tarihinin Muhtarlar Günü olmasını sağlayan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum.  Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün demokrasinin temel taşı diyerek nitelendirdiği muhtarlarımıza kendisi önem verip sahip çıkmıştır. Bunu da muhtarlarımız için yaptığı icraatlar ile göstermiştir. Çalışma hakları ve sosyal güvenlik haklarında ki düzenlenmeler, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantılar başı çeken en büyük icraatlarıdır.  Bu görmüş olduğumuz tablo bizi de çok mutlu ediyor. Allah Cumhurbaşkanımızdan razı olsun” dedi.

Menderes için bir ve beraberiz

Menderes’te muhtarlarla birlik içinde çalıştıklarını kaydeden Başkan Soylu, “ Biz göreve geldiğimizde muhtarlarımızın elektrik, su ve internet giderlerini belediye olarak üstlendik. Muhtarlarımızın yanında olduğumuzu, değer verdiğimizi gösteriyoruz. Muhtarlığı olmayan muhtarlarımıza modern ofisler yapıp kendilerine veriyoruz. Ne eksikleri varsa imkanlarımız doğrultusunda tamamlamaya çalışıyoruz. Menderes için muhtarlarımızla tek yumruk şeklinde çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde ilçemizi hak ettiği noktaya taşımaya devam edeceğiz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.