Başkan Soylu'dan Başbakan'a teşekkür

Başkan Soylu'dan Başbakan'a teşekkür

Başbakan Binali Yıldırım’a, üreticiler adına Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu teşekkür etti.

Menderes’te aşırı kar yağışı sonrası yaşanan sera felaketine kısa sürede destek sağlayarak mağdur üreticiye can suyu olan Başbakan Binali Yıldırım’a, üreticiler adına Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu teşekkür etti.

Menderes’te  yaşanan sera felaketinde mağdur olan750 üreticiye can suyu olacak destek geldi. Yaşanan olayın ardından Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu’nun Başbakan Binali Yıldırım ile bir araya gelerek 10 sayfalık sunduğu rapor sonrası yıldırım hızıyla yardımlar yatırılmaya başlandı. 30 gün içerisinde gelen destek için Başkan Soylu üreticiler adına sosyal medya hesabından Başbakan Binali Yıldırım’a teşekkür etti.

Derdimizle dertlenen Başbakan

Kısa sürede yaraların sarılması için yardımcı olunduğunu ifade eden Başkan Soylu, “ Sera felaketinin ardından mağdur olan üreticilerimize ilk etapta can suyu olacak maddi yardımlar yatırılmaya başlandı. Bu süreçte bize sonuna kadar destek veren, derdimizle dertlenen,  soruna yıldırım hızıyla el atan Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım'a teşekkür ederim” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.