Başkan Tekin'den Ankara'ya çıkarma

Başkan Tekin'den Ankara'ya çıkarma

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ankara ziyaretinde, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve CHP Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile buluştu.

Torbalı Belediye Başkanı Mithat Tekin, Ankara’ya giderek bir dizi temaslarda bulundu. Başkan Tekin Ankara ziyaretinde, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Deniz Yücel, CHP Genel Başkan Yardımcısı Murat Bakan ve CHP Başkanvekili Gülizar Biçer Karaca ile bir araya geldi. Ziyaretlerinde Torbalı’da yapılan ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Mithat Tekin'e, ziyaretlerinde Torbalı Belediye Başkan Yardımcısı Yavuz Selim Özgan, CHP Torbalı Meclis Üyesi Mesut Güler ve Kent Konseyi Başkanı Niyazi Soytürk de eşlik etti.

whatsapp-image-2023-11-28-at-18-5954-2396.jpeg

TORBALI’DAKİ ÇALIŞMALAR HAKKINDA BİLGİ VERDİ

Ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından paylaşım yapan Tekin, “Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız ve Parti Sözcümüz Deniz Yücel, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcımız Murat Bakan ve Cumhuriyet Halk Partisi Başkanvekilimiz Gülizar Biçer Karaca’yı makamlarında ziyaret ettik. Torbalı’da yaptığım çalışmalar ve hayata sokacağımız projeler hakkında kendilerini bilgilendirdik. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ederim. Kendilerinin tüm hemşehrilerimize selamı var” ifadelerini kullandı.

whatsapp-image-2023-11-28-at-13-1-2396.jpeg

whatsapp-image-2023-11-28-at-19-8457-2396.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.