BAŞKAN TONGUÇ’TAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

BAŞKAN TONGUÇ’TAN ODA BAŞKANLARINA ZİYARET

AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongre sonrasında başkanlığa seçilen Bakkallar Odası ve Elektrik Teknisyenleri Esnaf Odası başkanlarına ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Tonguç, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Taha Okan Taniş ve yönetim kurulu üyeleri göreve yeni seçilen Bakkallar Odası Başkanı Saffet Taşkıncan ve güven tazeleyen Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Adem Yüküm’e ziyarette bulunarak görevlerinde başarılar diledi.


Ziyaretlerle ilgili açıklamada bulunan Başkan Tonguç, “Öncelikle Manisa’da geçtiğimiz günlerde yapılan ve görevine seçilen oda başkanlarımızın görevlerinin hayırlı uğurlu olmalarını diliyorum. Bugün parti yöneticilerimizle birlikte iki odamıza ziyarette bulunduk. Esnaflar şehrimizin ekonomisinin lokomotifi konumunda diye düşünüyorum. Şehzadeler ilçemize nasıl hizmet ederiz noktasında göreve talip olan ve seçilen oda başkanlarımızla yapacağımız çok güzel işler var. Biz Şehzadeler ilçe teşkilatı olarak odalarımızın ve esnaflarımızın her zaman yanındayız. Oda başkanlarımızla sırt sırta vererek çalışmalarımızı vatandaşımızın çıkarı ve esnafımızın ayakta kalabilmesi noktasında sürdüreceğiz.

Esnaflarımızı ayakta tutmamız gerekiyor. Hükümetimiz bu noktada önemli adımlar atarak, esnaflarımıza destek oluyor. Esnafımızın haliyle hallenen, dertleriyle dertlenen oda başkanlarımızın yaptıkları hizmetleri görmezden gelemeyiz. Manisa’daki esnaflarımızın mutluluğu, onların kazancı için gerek burada, gerekse Ankara’da elimizden gelen her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Ben bu kapsamda göreve yeni seçilen Bakkallar Odası Başkanımız Sayın Saffet Taşkıncan’a ve güven oyu alan Elektrik Teknisyenleri Odası Başkanı Sayın Adem Yüküm’e görevlerinde bir kez daha başarılar diliyorum.”


Oda başkanları da ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Başkan Tonguç ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.