Başkan Tosun, Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Başkan Tosun, Pazarcı Esnafıyla Buluştu

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, pazaryerini ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, pazaryerini ziyaret ederek esnafın sıkıntı ve sorunlarını dinledi. Yeni pazaryeri yapımı ile ilgili merak edilenleri de cevaplayan Başkan Tosun, esnafa hayırlı işler diledi.

Her fırsatta vatandaşla istişare etmeye özen gösteren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, ilçe pazarına yaptığı ziyarette pazarda bulunan esnaflarla tek tek tokalaşarak hayırlı işler diledi. Esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden, talep ve önerilerini dinleyen Başkan Tosun, pazar yerinde düzenlemelerin yapıldığı noktalarda incelemelerde bulundu. Esnaf ve vatandaşların taleplerine yanıt veren Başkan Tosun, isteklerin yerine getirilmesi noktasında gerekli talimatlar verdi. Pazar esnafı ve vatandaşlar ise kendilerine verilen değerden duydukları memnuniyeti ifade ederek Başkan Tosun’a teşekkür etti.

Başkan Tosun, “Esnafımızın Mutluluğu, Bizim Mutluluğumuz”

Pazarcı esnafının emeğine sahip çıkmak için gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tosun, "Hep birlikte yaşadığımız şehrimizi birlikte yönetmeye özen gösteriyoruz. Kula için atacağımız her adımda gencinden ihtiyarına, erkeğinden kadınına, fırıncısından pazarcısına her kesimin görüşünü alıyoruz. Pazarcı esnafımız rızkını temin etmek için sabahın erken saatlerinden başlayarak, akşamın karanlığına kadar bir hayat mücadelesi veriyor. Bizlerde rahat alış veriş ve satış yapılabilmesi için şartları her zaman iyileştirmeye çalışıyoruz. Esnafımızın mutluluğu, bizim de mutluluğumuzdur" diye konuştu.

Pazarcı esnafı ise, uzun yıllardır esnaflık yaptıklarını, sorunlarını her zaman dinleyen ve kendileriyle ilgilenen bir başkanları olduğu için mutlu olduklarını ifade ederek teşekkür etti. Pazar esnafının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başkan Tosun, aldığı olumlu görüşlerin kendilerini memnun ettiğini belirterek esnaf ile fırsat buldukça bir araya geldiğini söyledi. Başkan Tosun, esnafın büyüyüp gelişmesinin, Kula'nın büyüyüp gelişmesi anlamına geldiğini ve bundan sonra yapılacak hizmetlerin halkın desteğiyle devam edeceğini söyledi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.