Başkan Tosun, Sandal Mahalle Sakinleriyle İftar Açtı

Başkan Tosun, Sandal Mahalle Sakinleriyle İftar Açtı

Kula Belediyesi, Ramazan ayı etkinlikleri çerçevesinde Sandal Mahallesi’nde iftar yemeği verdi. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun ve yüzlerce Sandallı’nın katıldığı iftar programına vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında Kula Belediyesi, Sandal Mahallesi’nde düzenlediği iftar davetine yüzlerce Sandallı katıldı. Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun’un katılımıyla gerçekleşen iftar davetinde, Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri Nafiz Aydın, Mehmet Kavas, Mehmet Karaayak, İlyas Macun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer, Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger ve vatandaşlar katıldı. Başkan Hüseyin Tosun’un İftar sonrası Sandal esnafını ziyaret ederek, Sandallılar ile hasbihal etti. İstek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Tosun, “Sandal hakkettiği değere, planlanan projeler ile kavuşacak” dedi. Başkan Tosun, Teravih namazını da Sandal Merkez Camii’nde Sandal cemaati ile birlikte kıldı.

Başkan Tosun, “Rabbim Birlik ve Dirliğimizi Daim Etsin”
Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sandallılarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “sevinçle karşıladığımız Ramazan Ayı’nın son zamanlarına geldiğimiz bu günlerde, Sandallı hemşerilerimle İftar yapmanın sevincini yaşıyorum. İftar davetimize gelen siz değerli hemşerilerimin ibadetlerinin kabul olmasını diler şimdiden Ramazan Bayramınızı kutlarım” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.