Başkan Tosun Yağbastı Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Başkan Tosun Yağbastı Mahallesi’ni Ziyaret Etti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma namazını mahallelerde vatandaşlarla birlikte eda etmeye devam ediyor.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma namazını mahallelerde vatandaşlarla birlikte eda etmeye devam ediyor. Yağbastı Mahallesi sakinleri ile cuma namazı sonrası buluşan Başkan Tosun, vatandaşlarla sohbet ederek istek ve şikayetleri dinledi.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Cuma günü ziyaretlerinde Yağbastı Mahallesi’ndeki vatandaşlarla bir araya geldi. Cuma Namazını Yağbastı Mahalle Camii’nde eda eden Başkan Tosun’a, Manisa Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Faik Şentürk, Kula Belediye Meclis Üyeleri Mehmet Karaayak, Vedat Yılmaz, MASKİ Kula Şefi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Adem Zobudoğuş, Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ve Yağbastı Mahalle Muhtarı Erdoğan Gökdemir eşlik etti. Cuma namazı sonrası Yağbastı Mahalle sakinleri ile Cami önünde bilgi alışverişinde bulunan Başkan Tosun, mahallede yapılacak kanalizasyon ve içme suyu hattı projelerini değerlendirdi. Muhtar Erdoğan Gökdemir’in davetine icabet eden Başkan Tosun ve beraberindekiler, muhtarın evine misafir oldu.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Kula’nın tüm mahallelerinde olduğu gibi Yağbastı Mahallesi’nde de çalışmaların sürdüğünü belirterek, “Yağbastı Mahallemizde daha önce tamamladığımız sondaj çalışmalarının ardından içme suyu hattı da döşenerek vatandaşlarımız sağlıklı ve temiz içme suyuna kavuşmuş olacak. 2017 programında inşallah kanalizasyon çalışmalarını başlatarak vatandaşlarımızı sağlıklı bir altyapıya kavuşturacağız. Vatandaşlarımızdan gelen istekleri değerlendirip eksik olan noktalarda yeni projeler üreteceğiz. Yapılan çalışmaların ve hizmetlerin hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.