Başkan Tosun’dan 2017 Mesajları

Başkan Tosun’dan 2017 Mesajları

Dikili Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Tosun, 2017 yeni yılına ilişkin bir mesaj yayımladı.

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, "Kentimizin tüm dinamiklerinin katkısı ile hazırladığımız ve hayata geçirdiğimiz projeler sayesinde, 2016 yılında hemşerilerimiz Dikilili olmanın ve Dikili’de yaşamanın farklı bir ayrıcalık olduğunu hissederek zamana tanıklık etti. 2017 yılında da ilklere imza atmaya, kentimize değer katacak dev yatırımları hayata geçirmeye devam edeceğiz" dedi.

Yatırım Dolu Bir Yıl

Dikili Belediye Başkanı Mustafa Tosun, 2017 yeni yılına merhaba demeye sayılı saatler kala bir mesaj yayımladı. 2016 yılını güzellikleri, üzüntüleri, mutlulukları, hüzünleri, gözyaşları ve sevinçleriyle geride bırakırken, barışın, kardeşliğin ve huzurun adı olması umudu ile 2017’yi karşılayacaklarını ifade eden Başkan Tosun, 2017 yılının tüm dünyaya huzur, mutluluk, barış, kardeşlik ve bereket getirmesini diledi. 2016 yılında klasik belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra çocukların, gençlerin, kadınların, yaşlıların, dezavantajlı vatandaşların, sivil toplum kuruluşlarının, sanatseverlerin, esnafın, turizmcinin, üreticinin, köylünün huzur içerisinde yaşadığı bir Dikili ideali ile çok sayıda proje ve yatırıma imza attıklarını dile getiren Başkan Tosun, şunları kaydetti:

"Hayata geçirdiğimiz sosyal demokrat ve halkçı belediyecilik uygulamaları ile adından sıkça söz ettiren belediyemizin, ‘Önce insan, önce kentlimizin mutluluğu’ anlayışı çerçevesinde kentimize kazandırdığı yatırımlar ışıl ışıl parlamaktadır. Kentimizin çağdaş bir kent konumuna ulaşması için gerçekleştirdiğimiz fiziki, sosyal ve kültürel yatırımların yanı sıra bu güne kadar yaptığımız hizmetler sonucunda Erdal İnönü Stadyumunu FIFA standartlarında yükselttik. Hemşerilerimizin sofrasına ucuz ve kaliteli ekmek götürmek için kentimize tam otomatik modern ekmek fırınını kazandırdık. Sosyal tesislerimizi, sosyal marketimizi, Avrupa normlarında plaj tesislerini kentimize kazandırdık. Sosyal, katılımcı, toplumcu belediyecilik anlayışımızla kentimizde Şafak Pavey Gençlik Merkezi’ni, Çocuk Bilim Evi’ni ve Ebe Perihan Elibol Kadın Dayanışma Merkezi’ni hizmete açtık. Yakın bir zaman içerisinde kent tarihimizin bir ilki olan Çok Amaçlı Kompleksimizi de vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız"

“Her Mahalleye Eşit Hizmet Götürdük”

Değişen, gelişen ve daha yaşanabilir bir kent yaratma idealiyle kent merkezi ve ilçe sınırlarında yer alan mahallelerde gerçekleştirdikleri hizmetlerle 2016’yı adeta bir yatırım yılına çevirdiklerine vurgu yapan Başkan Tosun, "Her mahalleye eşit hizmet götürerek mahallelerimizin yaşam kalitesini yükseltmeye devam ediyoruz. Merkezde hizmet üretirken, kırsal bölgelerimizde seferberlik ilan ettik. Köyden mahalleye dönüşen yerleşim yerlerinde emin adımlarla çözümler üretiyoruz. Yeni ulaşım ve üretici yollarını hizmete açtık. Sosyal demokrat belediyeciliğin tüm gereklerini neyse hepsini vatandaşlarımızın mutluluğu için kentimizde icra ettik. Mahallelerimize yeni yeşil alanlar, yeni parklar, yeni çocuk oyun grupları kazandırdık. Spora ve sporcuya dost kent olduğumuz gibi, kültürün, sanatın ve sanatçının dostu bir kent olma idealinde emin adımlarla yürüdük" dedi.

“Kentimizi Gururla Tüm Dünyaya Tanıtıyoruz”

Dikili ilçesinin doğal, kültürel güzelliklerini tüm dünya halklarının keşfetmesi ve kentin dünyanın gözde turizm mekanlarından biri olması için 2016 yılında uluslararası tanıtım organizasyonlarına büyük bir önem verdiklerini ve bunda da başarılı olduklarını anlatan Başkan Tosun, " Tüm çalışmalarımızda sadece bugünü değil; yarını, çocuklarımızı, torunlarımızı düşünerek hareket ediyoruz. Yaptığımız tanıtım atağı ile kentimizi tüm dünyaya tanıttık ve tanıtmaya devam ediyoruz. İçtenlikle ifade ediyorum ki, 2016 yılında olduğu gibi, 2017 yeni yılında da kentimizin gelişimine katkı sunmak, vatandaşlarımızın yaşam kalitelerini yükseltmek ve Dikilimizi tüm Türkiye'de örnek gösterilecek bir kent haline getirmek için gece gündüz demeden çalışacağız.  Bu vesile ile başta Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatanımız, bayrağımız ve bölünmez bütünlüğümüz uğruna canlarını veren tüm kahramanlarımızı tekrar yad ediyorum.  2017 yılının gencecik fidanlarımızı terör belasına kurban vermediğimiz, anaların ağlamadığı, çocukların tecavüze uğramadığı huzur, mutluluk, barış, kardeşlik ve bereket dolu bir yıl olmasını diliyorum" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.