Başkan Tosun’dan Hasta ve Taziye Ziyareti

Başkan Tosun’dan Hasta ve Taziye Ziyareti

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Sandal Mahallesi’nde taziye evlerini ve hasta vatandaşları ziyaret ederek vatandaşların acısını ve hüzünlerini paylaştı.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, çeşitli vesilelerle vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Kavas, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula Koordinasyon İşleri Müdür Vekili Yardımcısı Cihan Biçer ve Sandal Mahalle Muhtarı Ramazan Dülger ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden merhum Osman Demircinin ailesini yanı sıra rahatsızlanan Müzeyyen Özince, Yunus Gencer ve Ali Gencer’i ziyaret etti.

Vatandaşların sevinçli ve hüzünlü günlerinde yanında olmaya devam eden Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, “Öncelikle Merhum Osman Demirci’ye Allahtan rahmet ailesine ise sabr-ı cemil niyaz ediyorum. Vaktimiz geldiğinde her birimiz bu dünyadan göçüp gideceğiz. Acılar paylaştıkça azalır, sevinçler ise paylaştıkça çoğalır diyerek Ali Gencer, Yunus Gencer ve Müzeyyen Özince’yi ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Rabbim rahatsızlığı olan tüm vatandaşlara acil şifalar versin inşallah” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.