Başkan Tosun’dan Taziye Evlerine ve Gazi’ye Ziyaret

Başkan Tosun’dan Taziye Evlerine ve Gazi’ye Ziyaret

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, merhumlar Şükrü Atasoy, Mehmet Sardoğan ve merhume Emine Şahin’in ailelerine taziyede bulunurken El-Bab’da yaralanarak Gazi olan Uzman Çavuş Tuncay Çıldır ve ailesini ziyaret etti.

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, hasta ve taziye ziyaretleriyle vatandaşların acı ve kederlerine ortak oluyor. Başkan Tosun, Kula Belediyesi Meclis Üyeleri İlyas Macun, Murat Yanbolu ve Manisa Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon İşleri Müdür Yardımcısı Cihan Biçer ile birlikte geçtiğimiz günlerde vefat eden Şükrü Atasoy, Emine Şahin ve Mehmet Sardoğan’ın ailelerini evlerinde ziyaret etti. Ziyaretlerde vefat edenlerin aileleriyle sohbet eden Başkan Tosun,  başsağlığı dileğinde bulunarak yakınlarına sabır diledi.

El-Bab Gazisi Çıldır’a Evinde Ziyaret

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Türk Silahlı Kuvvetlerinin, DEAŞ'a karşı Suriye’nin El-Bab bölgesinde yaptığı operasyonlarda elinden yaralanarak Gazi olan Kulalı Uzman Çavuş Tuncay Çıldır’ı baba ocağında ziyaret etti. Başkan Tosun,  Narınca Pıtrak Mahallesi’nde ikamet eden Çıldır ailesini ziyaret ederek hem aileye hem de yaralı askere geçmiş olsun dileklerini iletti. Birlik ve beraberlik temennisinde bulunan Başkan Tosun, “Rabbim devletimize ve milletimize zeval vermesin. İnşallah bu ülkenin huzuru, güveni, istikbali ve istiklali için gece gündüz demeden hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Bugün bu vatan toprakları üzerinde rahat yaşayabiliyor ve uyuyabiliyorsak bu genç kardeşlerimizin sayesindedir. Bu yüzden hem askerlerimizi hem de çok büyük bir kahraman evlat yetiştiren ailelerini tebrik ediyorum. Onlara çok şey borçluyuz. Şehitlerimiz, gazilerimiz her zaman bu milletin dualarındadır. Allah onları korusun, bizlere bağışlasın. Ne mutlu ki Tuncay kardeşimiz Ülkemiz uğruna canını ortaya koyarak bu kutsal ünvanı aldı. İnşallah gazimiz tez zamanda sağlığına kavuşacaktır. Ben bu vesile ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralı kardeşlerimize ise acil şifalar diliyorum” diye konuştu.

Başkan Tosun, ziyarette Gazi Çıldır’a çiçek hediye etti. Gazi ve ailesi ise, ziyaretten duydukları memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Tosun ve beraberindekilere teşekkürlerini ilettiler.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.