Başkan Tugay: Zaferimizi şanına yakışır şekilde kutlayacağız

Başkan Tugay: Zaferimizi şanına yakışır şekilde kutlayacağız

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına ilişkin konuşan Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay; "Ulusumuzun onur ve şeref gününü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı Karşıyaka'mızda şanına yakışır şekilde kutlayacağız" dedi.

MEDYA EGE - Karşıyaka Belediyesi, 30 Ağustos'ta büyük bir zaferle sonuçlandırılan Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi'nin yıldönümünü coşkulu etkinliklerle kutlayacak.

Karşıyaka Belediyesi Ana Hizmet Binası önünden, saat 20.00'da başlayacak olan kortej yürüyüşünün ardından kortej sonu etkinliklerine yer verilecek. Etkinlik programına göre; Karşıyaka Belediyesi Tiyatro Topluluğu tarafından yapılacak olan canlandırmanın ardından zeybek gösterisi gerçekleştirilecek.

Etkinlik sonunda sahne alacak olan Seda Öztürk ve Belediye Orkestrası ise vatandaşlara unutulmaz bir zafer kutlaması yaşatacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil Tugay sosyal medya hesabından konuya ilişkin yaptığı açıklamada; Ulusumuzun onur ve şeref gününü, 30 Ağustos Zafer Bayramı'mızı Karşıyaka'mızda şanına yakışır şekilde kutlayacağız. Karşıyaka Belediyemizin Ana Hizmet Binası önünde buluşarak saat 20.00'de Karşıyaka Çarşı'dan Hergele Meydanı'na doğru kortej gerçekleştireceğiz. Belediye Tiyatro Topluluğu'nun canlandırmasını ve Zeybek gösterisini izleyecek, Seda Öztürk ve Belediye Ortkestrası Konserine eşlik edeceğiz. Zaferlerin zaferinin 101. yılında tüm yurttaşlarımızı coşkumuzu paylaşmaya bekliyoruz" ifadelerine yer verdi.

f4nc5gjxaaamzrs-1.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.