Başkan Turan: Birlikte başardık ve birlikte yöneteceğiz

Başkan Turan: Birlikte başardık ve birlikte yöneteceğiz

31 Mart yapılan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden belediye başkanlığına seçilen Mustafa Turan, görevine başladı.

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Mustafa Turan, İlçe Başkanı Bülent Eker, meclis üyeleri ve parti üyeleriyle 4 Nisan Perşembe günü ilk olarak Atatürk Anıtı’na çelenk sunma törenini gerçekleştirdi. İlçe Başkanı Bülent Eker konuşmasında, “Seçim sürecinde yanımızda olan tüm dostlara teşekkür ederim. Ülkemiz genelindeki sonuçlar partimiz açısından onur ve gurur verici. Bu sonuç çalışmalarımıza heyecan kattı. Yarından itibaren çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz” dedi.

img-6190.jpg

HEP BİRLİKTE BAŞARMAK İÇİN BAŞLIYORUZ.

Cumhuriyet Halk Partili Belediye Başkanı Mehmet Eriş’ten görevi devralan Başkan Turan konuşmasında birlikte yönetmek için başlıyoruz vurgusunu yaptı. Başkan Mustafa Turan, “Bizim burada olmamızı sağlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partili belediyeciliğini devam ettirmek amacıyla sizlerleyiz. İlkini başardık, bundan sonrada daha fazla hizmet etmek için buradayız. Seçim sürecinde söylediğim gibi birlikte yola çıktık, birlikte başardık ve birlikte yöneteceğiz. Sizlerin sayesinde başarılı olacağımıza inanıyorum. Adaletten, haktan, özgürlüklerden, demokrasiden Cumhuriyetten ve Atatürk’ten yana tavrımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz” dedi.

img-6212.jpg

img-6240.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.