Başkan Uğurlu’dan Bayram Mesajı

Başkan Uğurlu’dan Bayram Mesajı

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ramazan ayının sosyal yaraları sarmak için büyük fırsatlar sunduğunu ve ibadetle geçen günlerin ardından bayrama erişildiğini ifade etti.

 

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında Ramazan Bayramı’nın, dostlukların pekiştirilmesi, küskünlüklerin sona erdirilmesi, insanların arasındaki sevgi ve saygı köprülerinin kurulduğu müstesna günler olduğunu vurguladı. Uğurlu, rahmet, mağfiret ve ebedi azaptan kurtuluş kapılarının sonuna kadar açık olduğu ramazan ayının manevi atmosferinde ruhunu arındıran insanların, sevdikleriyle huzurlu ve güzel bir bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

Başkan Uğurlu mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Kur’an’la, oruçla, fıtır sadakasıyla, zekatla bedenimizi ve ruhumuzu arındırdık, Rabbimize yakınlaşmaya gayret gösterdik. Ramazan ayı boyunca hep birlikte irade eğitiminden geçtik, irademizi heva ve heveslerimizin, arzu ve isteklerimizin kölesi olmaktan kurtardık. Şimdi şükretme ve sevincimizi, neşemizi, huzurumuzu birbirimizle paylaşma zamanı. Bayramlar, Müslüman olma ve Müslüman kalma şuurumuzun canlandığı, iman kardeşliğinin yeryüzünün bambaşka noktalarında yeniden tezahür ettiği nadide zaman dilimleridir. Bayramlar alelade tatil günleri değil, zamanın en kıymetli duraklarıdır. Bu duygu ve düşüncelerle başta Kemalpaşalı hemşerilerimiz olmak üzere bütün vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Ramazan Bayramını kutluyor, sağlık, mutluluk ve esenlikler diliyorum.”

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.