Başkan Uğurlu'dan spor kulüplerine destek

Başkan Uğurlu'dan spor kulüplerine destek

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, süper amatör lige yükselen Kemalpaşaspor ile Kemalpaşa Esnafgücüspor'a 15'er Bin TL'lik pirim ödülü verirken, 2018 yılı içerisinde de 50 Bin TL'lik daha destek vereceklerini söyledi.

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, amatör ligde mücadele ederken süper amatör lige yükselen Kemalpaşaspor ile Kemalpaşa Esnafgücüspor yönetici ve oyuncuları ile bir araya geldi. 15 Temmuz Kültür Sarayı'nda spor kulüpleri ile bir araya gelen başkan Uğurlu, daha önce bir üst lige yükselmeleri halinde spor kulüplerine 15 Bin TL pirim vereceği yönündeki sözünü yerine getirerek kulüp yöneticilerine pirim çeklerini verdi.

Bugüne kadar spor kulüplerine imkanlar dahilinde yardımcı olduklarını belirten Başkan Uğurlu, "Bizim gönlümüzden geçen Kemalpaşa'da bulunan bütün kulüplerin kendi pozisyonunda şampiyonluğa oynamasıdır. Gönül arzu ediyor ki bütün spor kulüplerine destek olalım. Ancak her şey imkan ve bütçe meselesidir.  Her iki spor kulübümüzün yöneticileri ise samimiyetle yüreklerini ortaya koydular. kendi özveri ve gayretleri ile yavaş yavaş kulüplerimizi ayağa kaldırmayı başardılar. Bugün bu başarıyı kutlamak için bir araya geldik ve söz verdiğimiz gibi her 2 kulübümüze de pirim taahhüdümüzü yerine getiriyoruz" dedi. 

Başarılı olan takıma destek vereceklerini daha önceden ifade ettiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

 "Yaklaşık olarak 17 Kulübün bulunduğu Kemalpaşa'da birçok kez bir araya gelip bir kulüp etrafından birleşelim diye konuştuk. Belediye olarak, sivil toplum kuruluşları olarak bir takımın etrafından birleşip destek verelim bizim bütün tesislerimizi bu kulübümüzün hizmetine sunalım dedik. Ancak çeşitli güçlükleri aşarak kulüplerini bugünlere getiren başkanlarımız haklı olarak kendi kulüplerinin altında birleşmeyi önerince başarılı olamadık. Ancak hangi takım başarılı olursa onu destekleyeceğiz dedik. Bugün hem Kemalpaşaspor hem Kemalpaşa Esnafgücüspor bir üst liga yükselme başarısını yakaladı. bu anlamda bu başarıyı yakalayan spor kulüplerimize bizimde küçük bir katkımız olsun diyerek, her iki kulübümüze de 15 Bin TL'lik destek verme kararı aldık. Bundan sonraki süreç içerisinde de aynı segmentte olan Halilbeylispor, Kemalpaşaspor ve Kemalpaşa Esnafgücüspor'a 50 Bin TL'lik destek daha vereceğiz."

Yapılan konuşmaların ardından Kemalpaşa Esnafgücüspor Kulübü Başkanı Özgür Ejder Tunç tarafından Başkan Arif Uğurlu'ya spor ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü plaket verildi. Toplantıya İlçe Kaymakamı Kemal Kızılkaya, AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Kırkpınar kulüp başkanları ve sporcular katıldı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.