Başkan Utku Gümrükçü'den Buğra Gökçe'ye teşekkür

Başkan Utku Gümrükçü'den Buğra Gökçe'ye teşekkür

Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, sosyal medya hesabından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin yönetici kadrosunda göreve başlayacak İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe'ye teşekkür mesajı yayınladı.

Nilda Altın Okay- Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde yönetici kadrosunda göreve başlayacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe'ye teşekkür mesajı yayınladı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Başkan Gümrükçü, "Geride bıraktığımız 8 yılın her anında kalbi Güzel İzmir'imiz için atan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Buğra Gökçe'ye Çiğlimize katkılarından dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

284950690-581464966674094-8764994842640651602-n.jpg

Başkan Gümrükçü, mesajında "Teşekkürler Buğra Gökçe. 2014 yılından itibaren İzmirli hemşehrilerimize daha yaşanabilir bir kent sunmak için İzmir Büyükşehir Belediyesi bünyesinde görev yapan ve geride bıraktığımız 8 yılın her anında kalbi Güzel İzmir'imiz için atan İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Sayın Buğra Gökçe'ye Çiğlimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ndeki yeni görevinde sonsuz başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.