Başkan Vekili Pehlivan, Tamer Osmanağaoğlu'nu ziyaret etti

Başkan Vekili Pehlivan, Tamer Osmanağaoğlu'nu ziyaret etti

MHP İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nu ziyaret eden Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan görüşmede, ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulduğunu ifade etti.

Medya Ege- Menemen Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu'nu ziyaret etti. Başkan Vekili Pehlivan'a ziyaretinde Belediye Başkan Yardımcım Bahadır İnanlı eşlik etti. Görüşmede ilçede gerçekleştirilen çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulunulduğunu belirten Pehlivan, misafirperverliği için Osmanağaoğlu’na teşekkürlerini sundu.,

ftb5gjswqacqcl.jpg

Başkan Vekili Pehlivan, ziyarete ilişkin paylaşımında "MHP Genel Sekreter Yardımcısı Sayın Tamer Osmanağaoğlu’nu Belediye Başkan Yardımcım Bahadır İnanlı ile ziyaret ederek, ilçemizle ilgili çalışmalarımız hakkında istişarelerde bulunduk. Kıymetli Genel Sekreter Yardımcımıza misafirperverliği için teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

ftcdeccwaaaf3bd.jpg

Milletvekili Tamer Osmanağaoğlu ise "İzmir Menemen'den misafirlerimizi ağırladık, Menemen'imizi konuştuk. Menemen Belediye Başkanımız Aydın Pehlivan ve Belediye Başkan Yardımcımız Bahadır İnanlı'ya nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Çalışmalarında kolaylık ve başarı diliyorum." diye konuştu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.