Başkan Yetişkin: Yepyeni bir hizmet dönemine yürüyoruz

Başkan Yetişkin: Yepyeni bir hizmet dönemine yürüyoruz

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Seferihisar Belediye Başkanı ve CHP Başkan adayı İsmail Yetişkin, "Seferihisar için yepyeni bir hizmet dönemine yürüyoruz" dedi.

MEDYA EGE – Seferihisar Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Başkan adayı İsmail Yetişkin, 31 Mart yerel seçimlerine kısa bir süre kalmışken çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Seferihisar sokaklarında gece gündüz demeden, ilçeyi karış karış gezerek vatandaşlarla buluşan Yetişkin sorun ve taleplere kulak veriyor.

Bu kapsamda çalışmalarına Seferi Keçi Kültür Evi'ni ziyaret ederek devam eden Yetişkin, yaptığı ziyarette kültür ve sanata yönelik projelerini anlatarak fikir alışverişinde bulundu. "Çocuklarımıza kültür birikimi yüksek bir kent bırakabilmek için elimizden geleni yapacağız" mesajı veren Yetişkin, kendisine gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

gjcfl0dx0aaen5c.jpg

Daha sonra CHP Parti Sözcüsü ve İzmir Milletvekili Deniz Yücel'le birlikte sahaya inerek vatandaşlarla bir araya gelen Yetişkin, "Seferihisar için yepyeni bir hizmet dönemine yürüyoruz. Sizlerin desteği ve hizmetlerimizle bu kenti her alanda zirveye taşıyacağız" dedi.

Yücel ise sosyal medya hesabından o anları paylaşarak, "Goca Başkan İsmail Yetişkin’in Seferihisar'ın her bir köşesinde izi var, emeği var…İzmir'de Cemil Başkanla, Seferihisar'da 2. döneminde İsmail Başkanla Seferihisar'a hizmet yağacak!" ifadelerini kullandı.

gjci63gwoaamgbe.jpg

gjc19myxoaahekv.jpg

gjc19mkxoaayx2c.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.