Başkan Yıldız: Esnafımızın talep ve önerilerini dikkate alacağız!

Başkan Yıldız: Esnafımızın talep ve önerilerini dikkate alacağız!

Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne esnaf ziyaretleriyle başladı. Başkan Yıldız, ziyaretlerinde “Esnafımızın talep ve önerilerini dikkate alacağız!” dedi.

MEDYA EGE – Çiğli Belediye Başkanı Onur Emrah Yıldız, güne Ata Sanayi Sitesi’nde esnaflarla bir araya geldi. Ata Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Duran ile çevre esnafların sorunlarını ve talepleri dinleyen Yıldız, o anları sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yeni güne, Ata Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Hamza Duran ve Ata Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya gelerek başladık. Esnaflarımızın talep ve önerilerini dinledik. İlçemizin önemli istihdam merkezlerinden biri olan Ata Sanayi Sitesini; gidereceğimiz eksikler ve kazandıracağımız yaşam alanlarıyla donanımlı bir üretim merkezine dönüştüreceğiz. Esnafımızın talep ve önerilerini dikkate alacağız!” ifadelerini kullandı.

1.jpeg

Başkan Yıldız, önceki dönem Çiğli Belediye Başkanlarından Hasan Arslan’ı makamında ağırladı. Yıldız, ziyarete ilişkin “Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan; kıymetli büyüğüm Hasan Arslan’ı belediyemizde misafir ettik. 2014-2019 yılları arasında ilçemize kazandırdığı hizmet ve projelerle örnek alacağımız Değerli Başkanımıza nazik ziyaretleri ve paylaştığı önerileri için teşekkür ediyorum” dedi.

2.jpeg

Yıldız, ardından Ege Denizlililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Eroğlu ve yönetimini belediyede misafir etti. O anları paylaşan Yıldız, “Ege Denizlililer Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Abdurrahman Eroğlu ve yönetimini belediyemizde misafir ettik. Sayın Başkan ve yönetimine nazik ziyaretleri ve güzel dilekleri için teşekkür ediyorum” notunu düştü.

3.jpeg

Başkan Yıldız, ayrıca Tunceli Ovacık Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül’ü de makamında ağırlayarak, “Tunceli Ovacık Belediye Başkanımız Mustafa Sarıgül'e ziyaretleri ve iyi dilekleri için teşekkür ediyor; ben de kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

4.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.