BAŞKAN YÜCEL “ PAYLAŞMANIN VE HOŞGÖRÜNÜN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

BAŞKAN YÜCEL “ PAYLAŞMANIN VE HOŞGÖRÜNÜN BAYRAMI KUTLU OLSUN”

Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, yayınladığı bir mesajla İzmirlilerin Kurban Bayramını kutladı.

Bayramların birlik beraberlik ve yardımlaşma için güzel fırsatlar olduğuna vurgu yapan Yücel, yaşanan zor günlerin milletçe üstesinden gelineceğini ifade etti. Deniz Yücel mesajında şunlara yer verdi

Dini Bayramlarımız milli birliğimiz ve toplumsal dayanışmamız açısından çok önemli. Kurban Bayramı da yardımlaşmanın, paylaşmanın ve hoşgörünün en güzel örneklerinin yaşandığı bayramımız. Her ne kadar zor günlerden geçiyorsakta, buna rağmen milletimizin nefes alması, yüzünün gülmesi için kurban bayramımız büyük bir fırsat.

Maalesef ülkemiz kötü yönetiliyor ve yaşanan ekonomik sıkıntılar başta olmak üzere, ülkenin içinde bulunduğu tüm sıkıntılardan en çok dar gelirli vatandaşlarımız  etkileniyor. Ancak böylesine heyecanla beklenen bir bayramda sorunlardan söz etmek, ancak bayram sevincimizi buruk yaşamamızı sağlar.

Şunu tüm halkımız iyi bilsin ki, bu devlet Mustafa Kemal Atatürk ve onun arkadaşları tarafından, çok zor şartlar altında yokluktan var edilerek kurulmuş ve güçlü bir cumhuriyet haline getirilmiştir. Bugün yaşanan sıkıntılar, o günler düşünüldüğünde çözülmeyecek sorunlar değil. Yeterki toplumun her kesimini kucaklayan, ülkeye ve topluma hizmet etmekten başka niyeti bulunmayan, demokrasiyi ve diplomasiyi yaşatmayı bilen yöneticiler olsun. CHP olarak hiç bir zaman ülkemizin geleceği hakkında umutsuzluğa kapılmadık. Bu ülkede yaşayan 81 milyon yurttaşımızın daha iyi koşullarda huzur ve barış içerisinde, özgür ve eşit şartlarda yaşaması için ülke ve milletimiz adına elimizi taşın altına koymaktan hiç bir zaman kaçınmadık, şimdi de kaçınmıyoruz. 

Her günümüz bayram sevinciyle geçsin diye çalışıyoruz. Üreten ve halkını düşünen bir anlayışla çalışıyoruz. Kurban Bayramı tüm sıkıntılardan uzaklaşmamıza, halkımızın yüzünün gülmesine, kardeşliğimizin pekişmesine vesile olsun. Çünkü bu ülkenin fedakar, emekçi, cumhuriyet sevdalısı tüm insanları her şeyin en iyisini hak ediyor.

Yaşanacak 4 günlük Kurban Bayramının memleketimize huzur ve bolluk getirmesini dilerken, başta İzmirliler olmak üzere tüm halkımızın bayramını kutluyor, herkesin aileleri ve sevdikleriyle huzur içinde bir bayram geçirmesini temenni ediyorum

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.