Başkanlardan Bayraklı’da baş başa 30 dakikalık zirve

Başkanlardan Bayraklı’da baş başa 30 dakikalık zirve

Aralarında soğuk rüzgarlar esen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, aylar sonra ilk kez bir araya geldi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Bayraklılı muhtarlara seslendikten sonra Başkan Karabağ ile makamında yarım saat baş başa görüştü, yatırımlardan CHP’nin kongre sürecine kadar bir çok konuda bilgi alış verişinde bulunduğu öğrenildi.


Muhtarlar zirvesini sürdüren İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, merakla beklenen Bayraklı toplantısını bugün gerçekleştirdi. Başkan Kocaoğlu, muhtarlara seslendikten sonra, Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ ile de uzun zaman sonra ilk kez bir araya geldi.  

22382505_1786918864670921_2060209522886479147_o.jpg
CHP’nin son il kongresinde farklı rakipleri destekleyen ve o günden bu yana yan yana gelmeyen iki başkan, Karabağ’ın makam odasında yarım saat baş başa görüştü. Görüşmede Bayraklı’ya yapılacak yatırımlar ve gündemdeki projelerle ilgili bilgi alış verişi yapıldığı, Kocaoğlu’nun Karabağ’a projeler için destek sözü verdiği öğrenildi. İki başkanın CHP’nin kongre süreciyle ilgili kısa bir görüşme yaptığı, örgütü yıpratmayacak bir yapı oluşturulması ve bu yapıyla kongrelere gidilmesi yönünde bilgi alış verişinde bulunulduğu belirtildi. İki başkanın da görüşme çıkışı keyifli oldukları gözden kaçmadı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.