BASKETBOL AŞKINI ŞEHİRDE YAŞATACAĞIZ

BASKETBOL AŞKINI ŞEHİRDE YAŞATACAĞIZ

Kurulur kurulmaz lig atlama başarısı gösteren Karesi Basketbol Takımı, ikinci yılında da tur atlayıp 1.Lig'e çıkmak için Antalyaspor Basketbol Takımı'nı sahasına bekliyor.

Başkan Yücel Yılmaz,"Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır, oyuncularımızın bilekleri güçlü, yürekleri güçlü, Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz" dedi. 
Kurtdereli Spor Salonu'nda pazar günü saat 16.00'da Karesispor Basketbol Takımı ile Antalyaspor Basketbol Takımı arasında oynanacak final maçı öncesi Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir ile Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz sporcularla bir araya gelerek motivasyon toplantısı yaptı. Antalyaspor Basketbol Takımını yenmeyi arzuladıklarını belirten Başkan Yılmaz, Antalyaspor'u yendiklerinde kurulur kurulmaz üst üste lig atlamış ender takımlardan birisi olacaklarını söyledi. Başkan Yücel Yılmaz,"Büyük finale şehrimiz, taraftarımız hazır, oyuncularımızın bilekleri güçlü, yürekleri güçlü, Antalyaspor'u yenmek için gün sayıyoruz"  dedi. 

BASKETBOL AŞKINI ŞEHİRDE YAŞATACAĞIZ

Basketbolun Balıkesir de büyük bir aşkla sevildiğini belirten Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Karesispor Kulübü'nün bu sevginin sonucu olarak kurulduğunu söyledi. Karesispor Basketbol takımının iki yıl gibi bir sürüde büyük yol kat ettiğini vurgulayan Başkan Yılmaz, "Geçtiğimiz hafta cumartesi  günü OGM Ankara Ormanspor'la oynadığımız maçta Kurtdereli Spor Salonu Balıkesirli hemşehrilerimiz tarafından hınca hınç dolduruldu. Hatta yoğunluktan salona giremeyen Basketbol severler dahi oldu. Şehrimizin Karesispor'a bu denli sahip çıktığını görmek bizleri çok mutlu etti ve gelecek için heyecanlandırdı. Balıkesir'in genlerinde Basketbol var. Bu kulüp kalıcı olarak Türk basketboluna hizmet edecek. Karesispor TBL'yi fazlasıyla hak ediyor. Pazar günü Antalyaspor maçını kazanarak bu hedefimize ulaşacağız" dedi.

"KARESİ FİNALE HAZIRIZ"

Karesispor Basketbol Takımı'nın bu güne kadar büyük bir başarı ile finale geldiğini ifade eden Karesi Kaymakamı Abdulkadir Demir, "Takımımız hazır, Karesimiz hazır, takımızın her zaman yanındayız. Oyuncularımız inşallah bu sene 1.Lig'e çıkma mutluluğunu bize yaşatacak. Karesispor Basketbol Takımımızın buralara kadar gelmesinde emeği geçen Başta Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz'a, koçundan sporcusuna kadar herkese teşekkür ederiz" dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.