Basketbol Kardeşliği

Basketbol Kardeşliği

Küçük Basketbolcular, Foça’da dostluk ve hazırlık maçları yaptı…

Foça Belediye Spor Kulübü ve Manisa Yeni Yıldızlar Spor Kulübü’nün U 12 ve U 13 Erkek Basketbol takımları arasında oynanan maçlar, küçük basketbolculara deneyim kazandırdı.


Foça’dan 25 ve Manisa’dan 29 küçük basketbolcunun katılımıyla, Bağarası Öğretmen Cihan Tınaztepe Spor Salonu’nda oynanan maçlar şölen havasında geçti.


Foça Belediye Spor Kulübü Genel Kaptanı Birtan İskit, maçlar öncesinde; Yeni Yıldızlar Spor Kulübü Basketbol Antrenörleri Yusuf Eryoldaş ve Erdem Hazır ile Foça Belediye Spor Kulübü Basketbol Antrenörleri Fahri Gören ve Koordinatör Kemal Çiftçi’ye, organizasyon için teşekkür etti.


Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Foça basketbolunu geliştirmeye ve ülkemiz basketboluna yeni sporcular kazandırmaya çalışıyoruz. Yaklaşık 13 yıldır, yılın 12 ayı boyunca aralıksız süren spor okullarımızda, küçüklerimize spor eğitimleri veriyoruz. Bu eğitimlerin onlara, fiziksel ve sosyal faydalar sağladığını görüyoruz. Bu süreçte, ilçemize komşu yerleşimlerde çalışmalar yapan spor kulüpleriyle de dostluk turnuvaları düzenliyoruz.  Manisa Yeni Yıldızlar Spor Kulübü’ne bu hazırlık organizasyonuna destek verdikleri için çok teşekkür ediyoruz’ dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.