Bayan popo nasıl erkekleri...

Bayan popo nasıl erkekleri...

27 yaşındaki Brezilyalı model Suzy Cortez, kariyeri, nasıl erkekleri sevdiğini, siyaset, futbol ve Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi'ye olan sevgisini anlattı.

Cortez, Putin'in harika bir dünya lideri olduğunu ve Barcelona'da forma giyen Gerard Pique'nin de ‘Bay Popo' unvanını alması gerektiğini söyledi.2015 yılında katıldığı 'Miss BumBum' yarışmasının birincisi olmasının ardından dünyada ‘Bayan Popo' olarak bilinen ve Rusya da dahil birçok ülkede beğenilen Suzy Cortez, Sputnik'e konuştu.Cortez "Kimse Suzy olduğumu hatırlamıyor. Rusya'da birçok hayranım var. Sosyal medyada bana mesaj gönderiyorlar. Benim gibi bir vücudu olan kadınlar görmeye alışkın olmadıklarını söylüyorlar" dedi.

8451111.jpg

Londra'da yaşayan ve işi gereği sık sık seyahat eden Cortez, hayranlarının kendisini çok sevdiğini ve Dubai'deki bir hayranının deve hediye ettiğini söyledi.Cortez Yarışmayı 2015 yılında kazanmasına rağmen hâlâ ününü korumasını futbola olan sevgisine borçlu. Cortez "Ben yalnızca güzel kalçaları olan bir ‘Bayan Popo' değilim. Futbol zaten popüler bir şey, üzerine bir de sempatik bir kadın eklediğinizi düşünün" dedi.Cortez'in Barcelona'ya olan ilgisi ve takımın formasıyla çektirdiği seksi fotoğraflar unutulmazlar arasında girdi. Sosyal medyadaki fotoğraflarının çoğu da spor kıyafetlerle olan Cortez'in ününe ün katan bir başka etkense Arjantinli futbol yıldızı Lionel Messi tarafından sosyal medyada engellenmesi oldu.Cortez'in hakkında çeşitli paylaşımlar yapıp ona sevgisini gösterdiği Messi, hesabını engelledi. 

8451116.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.