Bayır ve Özkan Menderesteki depremzedeleri ziyaret etti

Bayır ve Özkan Menderesteki depremzedeleri ziyaret etti

Kahramanmaraş ve Hatay'da meydana gelen, 11 ilde yıkıma neden olan depremden sonra Menderes'e yerleştirilen depremzedeleri ziyaret eden CHP Milletvekili Tacettin Bayır ve Menderes Belediye Başkan Vekili Erkan Özcan depremzedelere geçmiş olsun dedi.

Sayıları 4000’i geçen deprem mağduru vatandaşlar Menderes ilçesinin çeşitli bölgelerine yerleştirilmiş durumda. Menderes ilçesine ulaştıkları günden bu yana her zaman yanlarında ve yakın temasta olan Menderes Belediye Başkan Vekili Özkan, “İlk günkü istek ve arzu ile depremzede vatandaşlarımızın yanında ve yakın temastayız” dedi. Bölgede devamlı gönüllü halkın ve belediye çalışanlarının olduğunu söyleyen Başkan Vekili Özkan" depremzede vatandaşlarımız için gerekli tüm ihtiyaçlar en hızlı şekilde kendilerine ulaştırılıyor ve anında istek ve talepleri değerlendiriliyor” dedi. Psikolojik destekten en ufak ihtiyaçlarına kadar her türlü desteği kendilerine ulaştırılmasını sağlayan Başkan Vekili Özkan deprem sonrası doğup, büyüdüğü yerleri terk etmek zorunda kalan mağdurlar artık Menderes’te bize emanet dedi.

whatsapp-image-2023-03-03-at-16-54-59.jpeg

MİSAFİRİMİZ OLDUKLARI SÜRECE ASLA YALNIZ DEĞİLLER

Özkan; kendisinin ve görevlendirdiği ekibin devamlı sahada olduğunu söyleyerek aynı zamanda CHP Milletvekillerinin, İl ve ilçe yöneticilerinin de yanlarında olduklarını dile getirdi. En son İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir İl başkan yardımcıları, Menderes ilçe başkanı, CHP Menderes yöneticileri ile deprem mağduru vatandaşlara ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

whatsapp-image-2023-03-03-at-16-55-00-3.jpeg

BAYIR: “ BELEDİYELERİMİZ İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ”

Türkiye’nin zor zamanlardan geçtiğini ifade eden Bayır; yaşanan bu son felaket ile bölgelerinde bulunan depremzede vatandaşlara ellerinden geldikleri kadarıyla yardım ve destek sağladıklarını ve bu süreçte belediyeler ile ortaklaşa ve koordineli çalıştıklarını söyledi.

whatsapp-image-2023-03-03-at-16-55-01.jpeg

Erkan Özkan sözlerini; İzmir Milletvekili Tacettin Bayır’a, il ve ilçe yöneticilerine, gönüllü vatandaşlara ve belediye çalışanlarına teşekkür ederek sonlandırdı.

whatsapp-image-2023-03-03-at-16-55-00-1.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.