Bayır'dan Çelebi'ye: Atatürk’ün adını ağzına alma

Bayır'dan Çelebi'ye: Atatürk’ün adını ağzına alma

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nden AK Parti'ye geçtiğini duyuran İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'ye bir tepki de CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır'dan geldi.

CHP'den Memleket Partisi'ne geçen ve sonra da istifa ederek bağımsız milletvekili olan Mehmet Ali Çelebi, bu kez de AK Parti'ye katıldı. Çelebi'ye tepkiler de art arda gelirken CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır yaptığı paylaşımda, "Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ağzına alma. Anlatacaksan Vahdettin’i anlat." ifadelerini kullandı.

21369.jpg

'NEYİN PAZARLIĞINI YAPTIN?'

Bayır yaptığı açıklamada "Kendi çıkarı için her şekle, her kalıba giren kişilere "Fırıldak" denir. Neyin pazarlığını yaptın? Mustafa Kemal Atatürk’ün adını ağzına alma. Anlatacaksan Vahdettin’i anlat. Senin yaptığın vatan millet aşkı değil, omurgasızlık..." ifadelerine yer verdi.

1659873622-001.png

NE OLMUŞTU?

Ergenekon Operasyonu kapsamında tutuklanan ve 41 ay cezaevinde kalan Teğmen Mehmet Çelebi, CHP’den milletvekili olmuş, ardından partisinden istifa ederek Muharram İnce’nin kurduğu Memleket Partisi’ne katılmıştı. İnce’yle anlaşmazlık yaşadığı gerekçesiyle Memleket Partisi’nden de ayrılan ve son dönemlerde Cumhur İttifakı’na yakın paylaşımlar yapan Çelebi, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada AKP'ye geçtiğini açıklayarak, "Atatürk askeri olarak AK Parti'de devam edeceğim" diye duyurdu.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.