Bayraklı Belediyespor finalde!

Bayraklı Belediyespor finalde!

Final maçını kazanırlarsa İzmir'i temsil edecekler.

İzmir Amatör Ligi U-14 kategorisinde Türkiye Şampiyonası yarı final maçında Bayraklı Belediyespor, Tire 1922 Spor Kulübüyle karşı karşıya geldi. Karşılaşma Bayraklı Belediyesi Spor kulübünün 2-0 üstünlüğü ile sona erdi. Bu sonuçla finale kalan U-14 takımı, Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil etmek için önünde tek bir engel kaldı. 

İzmir'de oynanan U-14 kategorisinde 4. grupta mücadele ederek şampiyon olan Bayraklı Belediyespor U-14 Futbol Takımı, Türkiye şampiyonasına katılmak için rakiplerini birer birer dize getiriyor. Atatürk Stadı 2 No'lu yan sahada Tire 1922 takımıyla Türkiye şampiyonası yarı final maçında karşılaşan Bayraklı Belediyespor, rakibini net bir skorla geçti.

HEDEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Kıran kırana geçen karşılaşmada Bayraklı Belediyespor, Furkan Ünsal'ın attığı golle soyunma odasının yolunu tutarak devreyi 1- 0 önde bitirdi. İkinci yarıda oyuna ortak olmak isteyen Tire 1922 takımına pozisyon vermeyen kırmızı beyazlı ekip ikinci yarıda Umut Çınar'ın attığı golle maçı 2- 0 kazanmasını bildi. İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 1 - 0 skorla geçmeyi başaran Damlacık Spor finalde Bayraklı Belediye Spor’la eşleşti. Final maçı 1 Mart Çarşamba saat 16.00’da Atatürk Stadyumu 2 No’lu yan sahada oynanacak. Final maçını kazanan takım Türkiye şampiyonasında İzmir'i temsil edecek.

SPORA VE SPORCUYA TAM DESTEK

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, spora ve sporcuya tam destek verdiklerini belirterek, “İlçemizdeki spor alt yapısını güçlendiriyoruz. Çocuklarımıza, gençlerimize spora teşvik ediyoruz. Onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için gayret gösteriyoruz. Bunun sonucunda da zaten farklı branşlarda başarılar da birbirini izliyor. Kadın basketbol takımımız namağlup olarak yoluna devam ediyor. U-14 takımımız grubunu lider bitirdi, şimdi Türkiye şampiyonasında İzmir’i temsil etmek için mücadele veriyor. Tüm sporcularımızı kutluyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.