Bayraklı Beyaz Eşya büyüyor! Hedef, müşteri memnuniyeti

Bayraklı Beyaz Eşya büyüyor! Hedef, müşteri memnuniyeti

Bayraklı Beyaz Eşya Genel Müdürü Zafer Sungur, ilk 2018’de Menemen’de açtıkları Vestel mağazası sayısını kısa sürede dörde çıkardıklarını belirtti.

Menemen ve Aliağa’da ikişer olmak üzere toplamda dört Vestel Mağazası ile İzmirlilere hizmet ettiklerini anlatan Bayraklı Beyaz Eşya Genel Müdürü Zafer Sungur, “Şirket olarak birinci önceliğimiz müşteri memnuniyeti. Bunun için de müşterilerimize her türlü kolaylığı sağlamaya çalışıyoruz. Peşin fiyatına 10 taksit kampanyamız var. Vatandaş, aldığı hiçbir ürün için vade farkı ödemiyor. Enflasyonun yüksek olduğu bir dönemde bu kampanya da İzmirlilere büyük kolaylık sağlıyor. Bununla ilgili çok olumlu dönüşler alıyoruz” dedi.

MAĞAZA SAYISI ARTACAK

Bir Türk markası ve 25 yıldır sektöründe ihracat şampiyonu olarak Vestel’in her zaman tercih edilen bir marka olduğuna vurgu yapan Sungur, şunları söyledi; “Şirket olarak büyürken istihdama da önem verdik. İlk olarak Menemen'de çekirdek bir kadroyla yola koyulduk. Şimdi 15 çalışanla yolumuza koşarak devam ediyoruz. Hemşerilerimizin Vestel gibi dünya markasının kaliteli ürünlerini uygun fiyata ve taksitle almalarını sağlıyoruz. Hedefimiz mağaza sayımızı artırmak. Gün geçtikçe daha da büyümeye ve daha çok bölgeye hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bunun için de çok çalışıyoruz.”

whatsapp-image-2023-07-07-at-10-27-28.jpeg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.