Bayraklı Travel Turkey'de ilgi çekti

Bayraklı Travel Turkey'de ilgi çekti

Travel Turkey’de Bayraklı rüzgarı

Bayraklı Belediyesi, Fuar İzmir’de kapılarını ziyaretçilere açan Travel Turkey İzmir Fuarı’nda yerini aldı. Yoğun ilgi gören Bayraklı Belediyesi standında ziyaretçilere küçük hediyeler verildi. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Bayraklı İzmir’e ismini veren bir buluşma yeri. Ticaretin ve turizmin kalbi burada atıyor. Biz de bu fuarda ilçemizin tanıtımını yapma fırsatı bulduk. Herkesi standımıza bekliyoruz” dedi.

Bayraklı Belediyesi, Travel Turkey İzmir Fuarı’nda, İzmir’in ve Bayraklı’nın binlerce yıllık tarihine ışık tutuyor. Ayrıca ilçe sınırları içerisinde yer alan ve ilk yerleşim yeri olarak kabul edilen Smyrna antik kenti ziyaretçilere anlatılıyor. Sosyal demokrat belediyecilik kapsamında gerçekleştirilen hizmetler hazırlanan el kitapçığı, dergi ve gazete aracılığıyla vatandaşlara tanıtılıyor.

TARİH, KÜLTÜR TURİZM, TİCARETİN MERKEZİ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ,  “Tarihin izlerini günümüze taşıyan Bayraklı, Bayraklı Belediyesi’nin hayata geçirdiği projelerle İzmir’in yeni tarih, kültür, turizm, ticaret merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. Göreve geldiğimizde, ‘geçilen değil gelinen yer’ hedefini ortaya koyduk. Bu hedefimize ulaştığımızı rahatlıkla söyleyebilirim. Travel Turkey İzmir fuarında yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tanıtma fırsatı bulduk. İlgiden gayet memnunuz” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.