Bayraklı’da 6 noktaya iftar çadırı kurulacak

Bayraklı’da 6 noktaya iftar çadırı kurulacak

Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı boyunca ilçenin 6 farklı noktasına iftar çadırı kuracak.

Çadırlarda her gün 3 bin vatandaş misafir edilecek. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ramazan ayında birlik ve beraberliğimizi pekiştireceğiz. Belediye olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da farklı noktalarda iftar çadırları kuruyoruz. Bu mübarek ayın barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.  Bayraklı Belediyesi 27 Mayıs’ta başlayacak Ramazan öncesi hazırlıklarını tamamladı. Her yıl olduğu gibi bu yılda farklı noktalara kurulacak iftar çadırlarında vatandaşlar oruçlarını açacak. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ da bu çadırlarda vatandaşlarla birlikte olacak.

ÇADIR YERLERİ

Bayraklı’da Ramazan çadırları; Bayraklı Merkez Mahallesi, (Şehit Hakan Uysal Sokağı Futbol Sahası) Osmangazi Mahallesi (İbrahim Ethem Caddesi No:35), Alparslan Mahallesi (Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri), Nafiz Gürman Mahallesi (Taziye Evi- Kubilay Caddesi No:73), Yamanlar Mahallesi (Üç Fidan Anıtı- 7348 Sokak Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı), Emek Mahallesi (7248 Sokak karşısında) kurulacak.

 

CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIR

 

Öte yandan Bayraklı Belediyesi Ramazan ayı öncesi ilçedeki ibadethanelerin temizliğini sürdürüyor. İlçedeki tüm cami, cemevi ve kiliseyi belli periyotlarla temizleyen ekipler, Ramazan ayı öncesi camileri pırıl pırıl yaptı. Bayraklı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalarını Ramazan boyunca sürdürecek.Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Ramazan ayının huzur ve barış getirmesini dileyerek, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizin çeşitli noktalarında iftar çadırları kuracağız ve iftarımızı vatandaşlarımızla birlikte açacağız. Her gün 3 bin kişi bu çadırlardan faydalanabilecek. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar diliyorum. Bu mübarek ayın barış ve huzur getirmesini diliyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.