Bayraklı'da Ak Parti ve MHP'li kadın başkanlar buluştu

Bayraklı'da Ak Parti ve MHP'li kadın başkanlar buluştu

AK Parti Bayraklı Kadın Kolları yönetimi anayasa değişikliği için saha çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı.

Kadın Kolları Başkanı Dilek Yıldız, yönetimini belirlemesi ve görev dağılımını yapmasının ardından ekibiyle birlikte tam saha çalışmalarına hızlı bir şekilde  başladı. Yıldız, yönetimde görevli kadın kolları üyeleriyle Mansuroğlu Mahallesi ile başladıkları çalışmalarda anayasa değişikliğine neden “EVET” denmesi gerektiğini vatandaşlara anlatırken; bir taraftan da hazırlanmış bilgilendirme broşürlerini dağıttılar.

Saha çalışmaları ile yetinmeyen Dilek Yıldız ve yönetimi, MHP Bayraklı Kadın Kolları Başkanı Emine Aydoğdu ve ekibini makamında ziyaret ettiler. Anayasa değişikliği ve Cumhurbaşkanlığı sistemi üzerine görüşmelerin yapıldığı ziyarette ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi de gündeme getirildi. Taraflar, 15 Temmuz sonrasında alanlarda vatan ve millet için omuz omuza günlerce nöbet tuttuklarını, darbe girişimini birlikte yok ettiklerini ifade ettiler.

Gerçekleştirilen ziyaretin oldukça verimli geçtiğini ifade eden Yıldız, “13.02.2017 Pazartesi günü Sayın Devlet Bahçeli’nin yapacağı toplantı sonrasında gelecek talimatlar dahilinde MHP Bayraklı Kadın Kolları ile birlikte hareket edebiliriz. Temennimiz tüm çalışmalarımızın hayırlara vesile olmasıdır. Her şey milletimizin refahı, birlik ve beraberliği içindir” ifadelerini kullandı. 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.