Bayraklı’da yaz spor okullarına büyük ilgi

Bayraklı’da yaz spor okullarına büyük ilgi

Bayraklı Belediyesi’nin bu yıl 17 farklı branşta açtığı yaz spor okullarından yaklaşık 5 bin genç faydalandı

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği kurslara katılanlar hem spor yaptı hem de eğlenceli dakikalar geçirdi. Branşlarında yeteneği keşfedilenler ise spor kulüplerine yönlendirildi.


İlçeye kazandırdığı spor tesisleriyle her yaş grubunun spor yapmasına olanak sağlayan Bayraklı Belediyesi, özellikle çocukların ve gençlerin yaz aylarını sporla iç içe geçirmesi için 17 farklı branşta yaz spor okulu açtı. Bayraklı Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu, 75. Yıl Kültür Merkezi Spor Salonu, İhsan Alyanak Kültür Merkezi Spor Salonu, Onur Mahallesi Amfi Tiyatro Kültür Merkezi Spor Salonu, Şehit Ümit Boz Tesisleri, Doğançay Futbol Tesisi,  Gümüşpala, Postacılar, Mansuroğlu Halı Sahaları, Bayraklı Yüzme Havuzu’nda konusunda uzman öğretmenler tarafından eğitim verilen kurslardan 5 binin üzerinde kişi yararlandı.
 

ÖNEMSEDİĞİMİZ BİR KONU
 

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, özellikle çocukları ve gençleri spora yönlendirmek adına yoğun bir uğraş verdiklerini ve bu konuyu önemsediklerini belirterek, “Bayraklı’da spor alt yapımızı önemli ölçüde güçlendirdik. Çok sayıda spor tesisi projesini hayata geçirdik. Her yıl olduğu gibi bu yıl da binlerce çocuğumuz açtığımız kurslardan yararlandı. Kurslarımız yeni sezonda da devam edecek. Spor yapan bir çocuğumuz, kötü alışkanlıklardan da uzak durur. Spora ve sporcuya verdiğimiz destek sonucunda farklı branşlarda boy gösteren sporcularımız Türkiye genelinde derece yapıyor. Bu da bizi hem gururlandırıyor hem de mutlu ediyor” dedi.
 

HANGİ BRANŞLARDA KURS AÇILDI
 

Bayraklı Belediyesi bu yaz sezonunda Futbol, basketbol, voleybol, limbering, bale, cimnastik, aerobik, pilates, zumba, yüzme, sağlıklı yaşam sporu, dağcılık ve doğa sporları, masa tenisi, judo, kick boks, taekwondo, güreş branşlarında kurslar düzenledi. Kurslara farklı yaş gruplarından çocuklar ve gençler yoğun ilgi gösterdi.
 

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.