Bayram Yine Zirveye Yerleşti

Bayram Yine Zirveye Yerleşti

Atletizm branşında Manisa Büyükşehir Belediyespor’u başarıyla temsil eden Ahmet Bayram, 2. Uluslararası Mersin Maratonu’nda yaş gurubunda birincilik ipini göğüsleyerek önemli bir başarıya daha imza attı.

Yeşil-beyazlı sporcu, 42 kilometrelik zorlu parkuru 2 saat 37 dakikada tamamlayarak kendi rekorunu da kırdı.

2. Uluslararası Mersin Maratonu 15 Temmuz şehitleri anısına "Mersin'e koş Mersin'de koş" sloganı ile çok sayıda sporcunun katılımıyla gerçekleşti. 42 kilometrelik güzergâhta yapılan yarışta Manisa Büyükşehir Belediyespor’u temsil den Ahmet Bayram, önemli bir başarıya daha imza attı. Zorlu parkuru 2 saat 37 dakikada tamamlayarak, yaş gurubunda zirveye yerleşen Ahmet Bayram, bu sonuçla genel klasmanda 16. Türk sporcular arasında da 6. sırada yer aldı.

Bayram Derece Sözünü Tuttu

Yarış sonrası mutluluğunu paylaşan başarılı sporcu Ahmet Bayram, ”2. Uluslararası Mersin Maratonu öncesi verdiğim derece sözünü tuttuğum için çok mutluyum. Ayrıca bu yarışta kendi rekorumu da kırdım. Bunun da mutluluğunu yaşıyorum. Manisa Büyükşehir Belediyespor formasıyla inşallah daha nice başarılara imza atacağım” dedi.

Başarılar Bizleri Mutlu Ediyor

Başarılı maratoncuyu tebrik eden Manisa Büyükşehir Belediyespor Amatör Branşlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Metin Memiş,” Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulübü altındaki tüm branşlarda başarıyı hedefliyoruz. Bu anlamda judodan, okçuluğa, atletizmden, motor sporlarına tüm branşlarda elde edilen bu dereceler bizleri çok mutlu ediyor. Mersin’de de önemli bir derece elde ederek bizleri mutlu eden yeşil-beyazlı sporcumuzu, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulumuz adına tebrik ediyorum” dedi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.