BBP’liler, Vali Ayyıldız’ın konuğu oldu

BBP’liler, Vali Ayyıldız’ın konuğu oldu

Büyük Birlik Partisi (BBP) İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile BBP il yönetim kurulu İzmir Valisi Erol Ayyıldız’ı ziyaret etti.

BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz ile BBP yönetimini makamında konuk eden İzmir Valisi Erol Ayyıldız, BBP’nin kurucu başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili anılarını anlattı. Devlet terbiyesinin önemine değinen Vali Ayyıldız, ”Rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu gençlere rol model olması gereken bir kişi. Yazıcıoğlu’nu gençlere daha iyi tanıtmak gerekiyor. Mesela Muhsin Beyin çok az insanın bildiği bir özelliği var. Bana madencilik konusunda uzman olduğunu söylemişti. O mütevaziliğiyle, samimiyetiyle örnek alınması gereken biridir. O’nu saygı ve rahmetle anıyoruz” diye konuştu.

BBP’nin şehit lideri Yazıcıoğlu’nun mirasını taşımaya çalıştıklarını ifade eden BBP İzmir İl Başkanı Erdem Öksüz, ”Biz Muhsin başkanın mirasını elimizden geldiğince taşımaya çalışıyoruz. Şehit liderimizi her fırsatta anlatıyor, anma dönemlerinde dava arkadaşlarımızla onun mirasını genç kuşaklara da iletmeye çalışıyoruz” dedi.

BBP’li heyet Muhsin Yazıcıoğlu’nun makale, konuşma ve şiirlerinin olduğu 3 ciltlik külliyatı İzmir Valisi Erol Ayyıldız’a takdim etti.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.